marți, 28 iunie 2011

Habemus papam!



Nu vă bucuraţi, nu-i vorba de păpică, e vorba de un nou "papă" la FMI, Christine Lagarde, ministrul de finanţe al lui Bling-Blig. N-a contat scandalul în care este amestecată, e vorba de faptul că a aprobat o compensaţie de vreo 290 de milioane de euro pentru Bernard Tapie, într-o afacere complicată, legată de vânzarea firmei "Adidas".

Ce gândeşte madam ar fi mai interesat de ştiut. Sincer, habar nu am. DSK era prezent în dezbaterea publică, ştiam cum gândeşte. Teamă mi-e că alegerea asta a înfuriat multă lume, mai ales în zona BRIC. Să vedem ce-o mai fi, dar lumea asta ar fi ceva mai suportabilă fără FMI. Părerea mea!

3 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Pai ce treaba au banii dositi si traficul de influenta? Ce, astea sint probleme!? Problema cu sexul e mult mai naspa.

Karakas spunea...

Presa romaneasca e un deliciu. Iata stire de presa pe care pe orice parte ai intoarce-o te gidila:

‘Preşedintele Traian Băsescu le-a spus membrilor delegaţiei comunităţii româneşti din Franţa că deşi primesc lecţii de la alte state UE, românii au fost “cu un an” înaintea acestora în ceea ce priveşte măsurile anticriză.”

Bun, despre care “comunitate romaneasca” din Franta e vorba? Si cit de reprezentativi sunt acesti “delegati”, ai caror nume e secret de stat? De ce s-ar feri stirea sa le dea numele? Sunt “baietii” care numara voturile prin corespondenta din Franta?

Pe de alta parte, tot gidiloasa, Basescu da lectii la alte “state UE”, dupa ce a primiti imbelsugat. Iata, mai Madam Merkel, mai increzutu-le Sarkozy, ca si eu va dau lectii. Poporul meu a implementat fara cricneala masuri anticriza cu un an inaintea voastra, si de-aia o duc acum romanii mult mai bine decit nemtii si frantzujii.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-noi-primim-lectii-de-la-alte-state-ue-dar-de-data-asta-am-fost-cu-un-an-inaintea-lor-8405346/

vgeorgicas spunea...

Madama este mai putin in pericol de a agresa sexual vreo negresa americana... Iar agresiunea asupra babatilor nu se pune. Cica astia se pot apara singuri. N-au nevoie de FBI sau CIA...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...