miercuri, 8 iunie 2011

Facebook, în stilul anilor '60



Apropo de "revoluţiile" pe Facebook, azi doi flăcăi protestează în faţa Palatului Cotroceni. Unul cocoţat în vârful unui par, altul în faţa porţii. Iar cel din faţa porţii şi-a dat foc. Ăla din vârful parului nu s-a decis încă dacă se aruncă în cap sau nu. Ei, dar dacă aveau cont pe Facebook sau pe Twitter, alta era situaţia! Se prea poate însă ca protestatarii să facă parte din categoria celor care nu se pot (cenzurat) de foame. Şi atunci contul de Facebook sau Twitter se întâmplă să fie ultima lor preocupare. De unde se vede că o revoluţie în lumea de azi cere şi un oarecare nivel de trai. Acum înţelergeţi de unde sărăcirea programată, promovată cu zel de iubiţii conducători?  

3 comentarii:

Anonim spunea...

Nene Costel, care-i treaba cu "(cenzurat)"ul?! A inceput prigonirea si pe blogspot.com?! Sa nu mai pot citi "P*u*l*i*m*e*a Voastra" e o pierdere imensa pentru mine, cel care ma racoream zilnic cu acest haios apelativ al Antihristului...

Constantin Gheorghe spunea...

Mi s-a reproşat că sunt prea multe organe de ambe sexe şi alte părţi ruşinoase ale anatomiei umane pe blogul meu. Aşadar am ales să mă auto-cenzurez. Dar ţi se pare că şi aşa e ceva greu de înţeles?

Anonim spunea...

Daca este initiativa ta, e in regula. Ma si gandeam deja la baietii de serviciu de la STS... Ma bucur ca n-a fost cazul. Keep up the good work. O sa fac un efort de inteligenta sa inlocuiesc "cenzuratele" cu ce trebuie ;)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...