sâmbătă, 18 iunie 2011

E bine în Portocalia!


Inaugurarea Pasajului Basarab a fost greu digerată de cretinii portocalii. Drep pentru care au scos la înaintare Inspectoratul de Stat în Construcţii, care nu doar face scandal pe teme birocratice, dar mai şi lansează petarde în legătură cu presupusele probleme strcturale ale podului. În România lui băsescu şi boc orice este permis, dacă vrei să-l faci pe unu' mediatic, şi nu numai!

Doar că boii ăia de la ISC au un mort în casă, proaspăt, gras şi frumos: o macara s-a prăbuşit peste gardul unei benzinării şi a poposit în curtea unei reprezentanţe auto, distrugând două maşini de lux şi o auto-utilitară. P'asta n-aţi văzut-o, vigilenţilor? Sau ăla de construieşte e din haită, şi nu se face să-l vizitaţi? 

Şi pentru ca toată comicăria să aibă moţ, boc se răţoieşte la ăia de construiesc de vreun secol şi ceva 4,5 kilometri de şosea din centura de ocolire a Clujului. Unde e jale, şi unde costurile ajung la cifre aberante: 4,8 milioane de euro pe kilometru de şosea, nu de autostradă! 

E bine în Portocalia!  

4 comentarii:

muresan spunea...

E bine!

ciprian teodorescu spunea...

Poza se potriveste de minune cu gandirea ruginita si ponosita a "eminentelor" t.b.si e.b.dar si e.u.personajele le stiti,nu vroiam sa le fac reclama pe blogul Dvs,tocmai de aceea am apelat la prescurtari.

Rromania tiganeasca spunea...

Vaaaai, deci ceva deosebit si extrafin!
Jmekerul dintos de la PMB a terminat dupa enspe ani lindicul de pasaj inceput de basescu mondialu.
Deci basescu mondialu si-a pus cateii pe jmekerul dintos.
Dar are si jmekerul dintos cateii lui.
Ptr care cacatul jmekerului dintos e mai gustos decit cacatul lui basescu mondialu, din motive bineinteles ideologice, nu fomistice.
Hahahahahaha!
Sa traiti bine impreuna mai tiganizatilor!

nenea cosmos spunea...

ISC n-are nicio treaba cu ce macarale se folosesc in santiere.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...