duminică, 19 iunie 2011

Din filmele cu proşti



  • Kelemen Hunor, acest Marko Bela pe stil nou, ameninţă cu ieşirea secuilor în stradă, dacă se desfiinţează judeţele Harghita şi Covasna. Ieşiţi, voi cei 200 de secui! Apăraţi-vă sărăcia, şi nevoile, şi neamul! Mai ales sărăcia! Dar eşti sigur, nene Hunor, că între timp din ăia 200 n-a mai dat nimeni colţul?
  • În Libia continuă cea mai ineptă aventură militară a Occidentului, în care NATO face ce ştie el mai bine: victime colaterale. Adevărul este că doar domnu' Dracu mai ştie cine cu cine se păruieşte acolo şi în numele căror valori. Sigur, petrolul este un excitant mai bun decât orice Viagra. Să nu uităm că libienii au avut ce învăţa de la italieni, cum la fel de bine ar trebui să ne gândim că tot ce începe un personaj precum Sarkozy nu are cum sfârşi bine. 
  •   Fecioara din Pleşcoi se oftică, nevoie mare, că n-a fost băgată în seamă la inaugurarea Pasajului Basarab. Şi nu găseşte ceva mai inteligent de făcut decât să sugereze că pasajul are probleme, şi că se poate prăbuşi precum s-a prăbuşit un zid peste şase muncitori, vineri, pe lângă Gara de Nord. Unde erau gealaţii tăi de ISC, madam? Scriau comunicate de presă alarmiste despre Pasaj?
  • Un ziar după chipul şi asemănarea patronului său, şi condus de un vierme împuţit(vierme la figurat, împuţit la propriu!) se ocupă nu de operele, ci de viciile marilor scriitori români. De parcă asta i-ar îndemna pe trepanaţii care au făcut din tabloide un succes comercial să-i citească pe Preda, Nichita, Labiş, Velea. Şi mai mişto e că în jurnalul ăsta de căcat semnează telectualu' Pleşu. Dar de ce să ne mai mirăm? Iese banu'? Iese! Atunci pa!
  • Un tribunal rabinic din Ierusalim a condamnat la moarte prin lapidare un câine comunitar, pentru că unui dintre judecători i s-a părut că în biata javră s-a reîncarnat un avocat care îl enervase pe el, şi care între timp plecase într-o lume mai normală.  Şi ca demenţa să fie totală, au decis că sentinţa trebuie executată de copii. Acum nu că nu le-ar fi plăcut, copiii pot fi foarte cruzi, dar se presupune că indivizii cu pricina au mintea la purtătot. Sau nu?
  • Sâmbătă a avut loc o şedinţă de spiritism, în care PNŢ-CD a dat ceva semne de viaţă. Cică l-a ales preşedinte pe Ciorbea, care a găsit soluţia la problemele României: referendum pentru instaurarea monarhiei. Dumnezeule mare! 

2 comentarii:

vgeorgicas spunea...

Pasajul a fost testat cu sarcina acu'vreo doua saptamini. Trecam pe acolo si era incarcat cu tramvaie si masini mari.
Asa sa i se spuns fecioarei din Plescoi...
Ca a apucat-o grija de ce se va intimpla daca ea nu este bagara in seama...

Karakas spunea...

Basescu face intr-adevar un joc foarte periculos cu romanii jucind cartea separatista maghiara. Sa nu uitam ca partidul sau i-a acordat sprijin lui Tokes sa devina vice-presedinte al Parlamentului European. El, un separatist, un anti-roman, a devenit al doilea om in Parlamentul European! Bravo PDL, bravo EPP!

Dar, probabil la fel de periculos a fost virajul lui Basescu la o dreapta experimentala pentru Romania, mai ales economic. A incercat sa aplice solutii americane fara cap.

In Spania sunt demonstratii masive anti-capitaliste, si multi spanioli vad solutii la stinga partidului Socialist.

""This capitalistic system doesn't work. It's an unfair system and a lot of people are in a very bad situation, without money," said Eva Fernandez, a social worker who was marching with the "northern" column down Madrid's main boulevard, la Castellana, on Sunday.

http://www.cnn.com/2011/WORLD/europe/06/19/spain.protests/index.html?hpt=hp_t2

Cind te joci cu chibriturile, te poti aprinde usor. Aviz amatorilor de la PDL!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...