luni, 6 iunie 2011

Aşteptând secerişul

7 comentarii:

Ștefan A. spunea...

In poza vedem o natiune care respecta cetatenii ei morti pentru patrie . Indiferent ca vorbim de razboaile mondiale , Vietnam , Irak sau Afganistan .
La noi , cei care au murit inainte de 23 August 1944 , ce respect au avut ? Inclusiv pe vremea RSR , cine a ramas invalid inainte de aceasta data a fost badjocorit la pensie. Nu acelasi lucru putem spune despre "eroii" nostri generali din decembrie 1989 ajunsi la pensie de lux . Destul sa privim la marele "erou" Plesita . Care e un exemplu din o lunga lista ascunsa bine in meandrele "democratiei originale". Deci , pina sa criticam USA , mai bine privim in haznaua mioritica . Ramine cum am stabilit . :) O tara de kkt .

Anonim spunea...

@Stefan A. ,

ai dreptate , chiar asa este : USA este o tara de kkt :-))) . Daca ti se scurg ochii atata dupa USA , de ce mai folosesti limba romana , mai desteptule ? Lasa-ne , lasa-ne !

Anonim spunea...

Ştefane, eşti gata să mori pentru petrol? Eşti gata să fii sfârtecat de rachetele unei drone pentru ambiţia bolnavă a unei elite obscure? În mintea ta de pasăre domestică, pusă pe linia de tăiere automantă, un steguleţ pe o pajişte cu gazon modificat genetic este supremul respect şi perfecta mângâiere? Ce înseamnă azi "mort pentru patrie"? Se traduce cumva prin "killed by friendly fire"? Care e pentru tine preţul vieţii şi cum ar trebui să fie ţara care pune preţ pe viaţa ta? Şi oare de ce îmi pierd timpul cu tine?!?

vgeorgicas spunea...

Prostii aia cu stegulete au murit aiurea, pentru niste mehari handicapati intelectual care confunda etica cu contul in banca.

Anonim spunea...

George S. Patton
5]Vreau să vă amintiţi că nici un nenorocit nu a câştigat vreodată un război murind pentru ţara lui. L-a câştigat făcând pe alţi săraci nenorociţi să moară pentru ţara lor.

Ștefan A. spunea...

@ Anonim
Esti cumva un pacifist ? Din aia care urlau "moarte capitalismului" si apoi se inghesuiau la magazinul partidului pentru a lua o sticla de Pepsi Cola si un cartus de Kent ? Nu sint un fanatic pro USA dar realitatea e ca nu emigreaza americanii in Romania si dolarii sint inca la mare cautare . In rest , ai dreptate , nu are rost sa pierd timpul cu tine . De unde nu e , nici Dumnezeu nu cere .

Fluieratorul spunea...

Unii dintre ei probabil ca vin din zone unde cariera militara este singura posibila. Sint zone din astea in State, unde tati de familie pleaca pe front ca sa aiba cu ce ramine familia acasa. Vor fi si in Romanica locuri din astea, daca nu sint deja. Doar ca la noi inca mai functioneaza ajutorul social dat aiurea, si pe spezele unui pensionar sau handicapat traiesc, maninca si beau si fiii si ginerii lor apti de munca.

In alta ordine de idei, se da cu "razia" in doctorii de familie. In Sibiu jumatate din retetele de compensate care s-au dat anul asta au fost catre persoane fictive sau decedate. Incepe "distractia", si pina la urma nici n-o sa-l mai injura asa tare pe Cseke...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...