vineri, 30 noiembrie 2012

Sărbătoarea noastră

 
 
 
Mâine este ziua națională. Sper, sincer, că vom avea parte cu adevărat de o sărbătoare a națiunii române, și nu una a triburilor care populează politica românească. Sper ca băsescu să-și lase mârlănia acasă și să se comporte ca un președinte, să nu le întoarcă spatele celor care îi sunt adversari politici. Sper să nu mai aud panglici patriotarde. Dragostea de țară se practică, nu se recită! Dacă politicienii nu se respectă, treaba lor. Dar să nu-i pună dracu să nu ne respecte pe noi! Pentru că noi, cetățenii români, suntem subiectul sărbătorii de mâine, nu ei. Vor fi capabili să înțeleagă un lucru atât de simplu? Sau va trebui să-i obligăm să ne respecte? E alegerea lor. Până atunci, trăiască România! 
 
PS: am o nelămurire. Nu există, pentru așa-zișii ”intelectuali publici, altminteri băsiști cu spume, și alte cauze pentru care să se mobilizeze, în afară de deposedarea de titlul de doctor a lui Ponta? Că România e cea mai săracă țară din UE, sunt mii de tragedii din pricina sistemului de sănătate, educația e la pământ în mediul rural, se moare de foame, la propriu, și multe altele. Doar curul lui băsescu poate fi cauză pentru jigodiile astea? De asta ne merge cum ne merge: pentru că avem elite de tot căcatul. Scârba!

2 comentarii:

Matilda spunea...

La mulţi ani tuturor românilor adevăraţi !
La naiba cu Băsescu şi toţi ai lui, ăştia sunt căpuşe care doar sug din fiinţa românească, deci trebuie decimaţi ! Sper cu toată sinceritatea că aşa va fi. Spiritul românesc nu piere, indiferent de ce vor paraziţii şi ticăloşii, s-a dovedit de-a lungul vremurilor !
Vă doresc sărbători line şi luminoase !

Anonim spunea...

Din Chicago, LA MULTI ANI ROMANIA!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...