duminică, 4 noiembrie 2012

Și ce dacă?

Înțeleg că, într-un fel, s-a oficializat frauda de la Paris, din 2009, la votul pentru alegerea președintelui. Și ce dacă? La ce ne folosește? Se va deranja cineva să-i cerceteze pe vinovați? DNA e pentru babe și moși, nu pentru elitele disprețuitoare ale dreptei, gen Baconschi. Va primi pentru asta băsescu un șut în cur? Vezi să nu! El e președintele (ne)ales! Și basta!
 
Este clar că americanii au făcut o alegere, deci băsescu este intangibil, și nu doar cât e președinte. Așa se întâmplă când ești o gubernie dintr-un imperiu. Că nu doar rușii au o istorie imperială. Iar acum noua Romă e Washingtonul, pentru cine nu știe. Iar după cum îmi apare mie în zațul de la apa minerală, viitorul guvernator nu va fi în niciun caz Antonescu, mai ales că în ecuația numirii sunt vârâți și evreii, ăia care și-ar vinde mama pentru  un preț adecvat.  
 
Viitorul guvernator trebuie să fie MRU. De asta îl numise băsescu premier: să-l scoată în lume și să-l lase oficial urmaș. Ca un fel de trecere a ștafetei. Scenariul ăsta a căzut, mai mult, MRU se dovedește bun pentru orice, numai pentru politică, nu! Întrebarea este: ce urmează? Se pot imagina două situații. Prima MRU intră în Parlament, i se dă o funcție acolo, de vice-președinte, și de acolo începe impunerea lui ca urmaș al lui băsescu. A doua situație: se renunță la MRU, și se alege alt candidat, din pepiniera pupincuriștilor de cururi americane, care sunt cohorte prin Românika. O să coste mai mult, dar asta e!
 
Și atunci, de ce m-aș agita pe tema ”democrației și alegerilor libere”? România nu mai are dreptul la așa ceva. Dacă e nevoie, și rezultatul alegerilor din 9 decembrie va fi anulat, după modelul Referendumului.Gitenstein chiar nu vorbește de capul lui. Iar europenilor li se rupe de democrație la fel de tare ca americanilor. 
 
Așadar asta este soarta slugilor, politicieni și simpli cetățeni, în lumea minunată de democrației euro-atlantice...
 
  

2 comentarii:

cristi spunea...

Poate. Dar n-am câtuşi de puţin de gând să-i ajut să facă asta stând acasă sau votând aiurea.

ANONIMUS spunea...

Hai sa fim seriosi ,acesti aranjori de doi bani au tot atata profesionalism ca niste otrepe.Toate regiile catastrofice vor fi facute praf de furiosii"bizoni"care nu le vor salva cururile grase.Dl Antonescu va fi presedinte ca nu la Wasinghton se vor face alegerile in Romania ci in Romania.Mortaciunea dispare in 2013 cu toata dorinta UE si Gitenstein ca nu sunt sigur ca Intunecimea Sa ar avea vreo vina.Incercarile Guvernatorului de a da din copite in decembrie este excluse.Vom trai si vom vedea.Curaj si optimism.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...