duminică, 25 noiembrie 2012

Puțină logică și ceva bun-simț

 
 
După ce oița creață de la secția de procurori a CSM și Danel Morar au decis că ăia doi procurori de-i propuse madam Pivniceru e nașpa, cretinii de la ARD s-au repezit să-i ceară lui Ponta demiterea ministrului Justiției. Doar că au o mică mare problemă: de logică și de bun-simț.
 
Madam Pivniceru a ales din ce a avut la dispoziție. Iar ceea ce a avut la dispoziție a fost păstorit, de mai bine de șapte ani, de Danel Morar și de madam Kovesi. Unul dintre candidați a fost prim-adjunctul bașchetbalistei! Iar celălalt a fost promovat în sistem de Danel Morar, care are tupeul să-și facă ”autocritica!
 
Așa că, dacă e să-și dea demisia sau palme în oglindă, atunci trebuie s-o facă următorii de pe listă:  traian băsescu, tăticul lor, al mediocrilor și neterminaților din Procuratură și din CSM, monica macovei și predoiu, kovesi și morar, danileț și gașca din CSM, care CSM este ”vinovat” de cariera respinșilor. Sigur, nici madam Pivniceru nu este tocmai inocentă, dar e ultima care trebuie luată în șuturi. 
 
Sigur, Morar bălește după postul de Procuror General al României. Așa fusese socoteala: să se facă rotația între el și Kovesi. E furios că, spre deosebire de el, Kovesi s-a descurcat și a ajuns la Bruxelles, pe postul înființat de Tăriceanu pentru el!  
 
Eu m-am săturat să fiu luat de prost de niște gunoaie politice, care ne cred pe toți proști. Vine și decontul, nu peste multă vreme. Iar dacă îl pune dracu pe băsescu să se pișe pe voința noastră, atunci să te ții! Iar dobitocii care susțin sus și tare că băsescu are misiunea divină de a se opune votului poporului prost, ar face bine să se abțină! Vor fi primii cărora li se va pune pielea în băț! La figurat, evident! Deși nesimțiților ăstora nu le pasă de nimic. Se simt la adăpost, indiferent de ce ar zice sau ar face! De asta ne merge cum ne merge: nimeni nu răspunde pentru ce face...    

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

La doua saptamani de prabusirea portocaliilor acesti fosti mari mahari nu reusesc sa realizeze in ce situatie se gasesc,si sunt complet in afara realitatii politice a tarii.Obisnuiti sa taie si spanzure acoperiti de sceleratul de la Cotroceni ,si-au pierdut mintile si-si pierd si instinctul de autoconservare.Cum toti sunt in afara de logica acesti patibulari reactioneaza ca Hitler in buncar,spunandu-si ca daca nu cred in realitate nici nu exista.Isi fac planuri si aliante inexistente ,desi sunt pe cale sa se incoloneze si sa plece spre cimitir in in liniste pentru a nu provoca panica vorba Radioului Erevan.Morar numara rechizitoriile fara sa spuna ca cvasitotalitatea lor este trimisa inapoi de catre judecatori si celelalte nu sunt terminate cu succes.Toti se cred eterni si nu se gandesc ca peste putin timp vor da cu subsemnatul asudand de groaza si vor face puscarie pentru mari abuzuri si pentru banii nostri aruncati pentru prostiile ce le-au facut iar CEDO sa amendeze justitia pentru nevinovatii bagati in puscarie de Murar si tampitii lui.Problema este ca tot poporul trebuie sa voteze, ca sa scapasm de portocalii definitiv,UDMR-ul sa nu intre in parlament si guvernatorul sa fie silit sa-si i-a bocceaua si sa plece la Rahova .Se poate si meritam asta dupa porcariile facute cu UE si PDL-isti ,slugoii sceleratului securistii,oamenii lui Orban la referendumul pe care l-am castigat.Cine rade ultimul ,rade mai bine.

Karakas spunea...

Ce minte rationala accepta ca nu exista altcineva in afara de Morar si Kovesi care sa "modernizeze" Romania la capitolul Justitie?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...