miercuri, 21 noiembrie 2012

Comandante, ai futut țara!

 
 
 
băsescule, mai slăbește-mă cu clișeul ăsta grețos: ”Cum v-ati uita la un comandant de nava cind in plina furtuna si-ar lasa pe punte ofiterul de cart si el ar pleca?” Băi, idiotișche! Noi nu suntem mateloți, și țara nu e vasul pe care-l conduci tu! Nu ne ești comandant! Eu nu vreau să fiu marinel! Vreau să fiu cetățean, boule! CETĂȚEAN! Cu drepturi, libertăți ți obligații garantate de o Constituție! Nu sluga unui dobitoc, care mă disprețuiește și îmi scuipă în cap injurii. Nu ești Mr. Perfect! Ești doar o cutră mediocră, un laș nenorocit, care se ascunde după fustele uneia sau altuia.
 
Comandante, ai futut țara! Nu ne fute și pe noi la cap! Las-o așa cum a căzut. Dar gândește-te bine! Se apropie momentul în care disprețul tău se va transforma în furia noastră. Atunci să vezi furtună! Nu te juca!

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Nu e nimic de spus in afara de intrebarea retorica din bancul cu Itic care vrea s-o anunte pe Rifca cu toata deferenta ca Strul a murit in razboi.-Si ce crezi ca i-a trecut lui Strul prin cap?.Asta o sa i se intample sceleratului daca ne mai enerveaza mult , badaranul care crede ca conduce si acum o hardughie care transporta titei vedea-l-as pe punte si la o secunda de o intamplare asemanatoare a prietenului de pe Exxon Valdez ca amandoi sunt niste betivani nenorociti.Iresponsabilul persista sa-si forteze norocul , pana i se infunda.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...