marți, 6 octombrie 2009

Oranjgutanii lui Pulea Vodă vor în opoziţie!

Mi-am epuizat toate rezervele de indignare. Pur şi simplu mi-e scârbă de toţi idioţii care au ajuns să ne conducă! Boc cel Mic şi Tâmp, după ce mai ieri zburda de bucurie c-a scăpat de PSD, nu ştie cum să iasă de la guvernare! Acum îşi încearcă norocul cu angajarea răspunderii pentru Legea Pensiilor. De ce o face? Din motive electorale, evident. A luat-o la vale, odată cu Pulea Vodă. După ce toţi se păruiau să ajungă la putere, acum toţi se păruiesc să fie în opoziţie.
Modul în care PDL vrea să forţeze plecarea de la guvernare este absolut ticălos. De fapt, ceea ce spunea acum câteva minute Boc, după întâlnirea cu partenerii sociali, era clar un atac iresponsabil la adresa democraţiei. Noi, pedeliştii din Guvern, suntem singurii oameni responsabili din România, restul sunt nişte ticăloşi! Mai ales Parlamentul, care se scobeşte în nas, în timp ce noi murim de grija ţării!
Populismul PDL se îndreaptă rapid către totalitarism! Nu am văzut atac mai scelerat la adresa parlamentarismului în aceşti douăzeci de ani de democraţie. De aceea, indiferent de consecinţe, PDL nu trebuie să mai exercite puterea în România. Şi nici Pulea Vodă! Punct!
PS: dacă doreaţi o mostră de tupeu şi de nesimţire pură şi simplă, ascultaţi-o pe Udrea, care, de la tribuna Parlamentului, îşi pizduieşte colegii ! Superb! Femeia Cur de Fier în acţiune!

4 comentarii:

tony spunea...

Vor ajunge sa planga si sa se ceara singuri la puscarie ! :)

Un Chibitz spunea...

Astia vor sa plece, ca sa-l "usureze" pe Basescu in campanie...

Ii ridica mingea la fileu. Sa vezi ce guvern de independenti va propune Basescu! Cu Gatej prim-ministru!

Va veni cu o oferta de guvern pe care o va contrapune partidelor. Si, chiar daca nu va avea succes (poate nici nu urmareste asta) va castiga la imagine. Acum imaginea conteaza!

Anonim spunea...

de data asta vine omul vestului 100% unul din baietii aia de treaba care o sa va faca praf cu zimbetul pe buze si care inainte sa va ia gitul o sa va mingiie pe crestet plingindu-va de mila. servitorul anterior a fost pus asa la repezeala. oricum cam atit dureaza pina va azmmut unul impotriva altuia pt a va elimina singuri iar la sfirsit cind vin ei mai au doar un pic de maturat.

Codrin Scutaru, Blog de analiza politica si personala spunea...

Sloganul, programul si clipul lui Mircea Geoana aici:
http://www.pointpa.ro/blog/2009/10/06/sloganul-programul-si-clipul-lui-mircea-geoana/
Cum vi se pare?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...