joi, 15 octombrie 2009

Băsescu vinde copii!

Ironia soartei! Vă mai amintiţi ce făcea băsescu, acum cinci ani? Bine, pişa ochii lângă dragă Stolo'! Dar mai făcea ceva: îl acuza pe Adrian Năstase că-i vinde vagoane de copii lui Berlusconi! Ei bine, uite că se întoarce roata! Şi parcă-i aud pe contracandidaţii săi: "Băsescu vinde copii!"
Un oranjgutan din ceata lui Boc cel Mic şi Tâmp de la Oficiul Român pentru Adopţii (ORA), democrat-liberalul Bogdan Panait, a trimis spre aprobare Guvernului un memorandum privind redeschiderea adopţiilor internaţionale. " Este vorba despre copii mai mari de şase ani, copii aparţinând unor minorităţi etnice, copii cu probleme medicale grave sau cei care sunt mai mulţi de doi fraţi care nu pot fi reintegraţi în familie şi pentru care nu pot fi identificaţi adoptatori în România, astfel încât aceşti copii rămân în sistemul de protecţie specială până la împlinirea vârstei de 18 ani", se arată în memorandumul ORA.
Bomboana pe colivă o reprezintă introducerea unui criteriu etnic! Vă daţi seama ce scandal ne aşteaptă. De fapt, el a început. Cei de la "Gândul" au o anchetă excelentă pe această temă, cu reacţiile furioase ale câtorva oameni care s-au ocupat de problemă, în frunte cu baroana Emma Nicholson, dacă vă era dor de ea!
În concluzie, nu ne mai facem bine! Iar Pulea Vodă şi-o merită! Orice s-ar zice despre el, e meritat! Chiar şi când e nemeritat! Deci, "Băsescu vinde copii!"

2 comentarii:

Anonim spunea...

Imi pare rau, am alta opinie. Interzicerea adoptiilor internationale a fost fortata de Nicholson, pentru a il darima pe Nastase, in 2004, si a ii instala pe ci apropiati ei la putere la acea data. Multe alte tari UE permit adoptiile internationale. Romania si Grecia sunt exceptie (si Olanda cred).

Decit sa ajunga din centrele de plasament in retele de prostitutie sau criminali pe strazi, e mai bine ca acei copii care nu sunt adoptati in Romania sa poata sa isi gaseasca o familie iubitoare in alta tara, daca in Romania nu se poate.

Chestiile alea cu trafic de organe prin adoptii internationale a fost o minciuna gogonata de la baroneasa Munchausen. Baroneasa e cunoscuta in lume pentru pozitia sa anti-adoptii internationale, ea fiind suferinda dupa o experienta personala neplacuta cu o adoptie internationala ce a facut-o (daca nu ma insel din Irak).

asybaris spunea...

Dl. Gheorghe,
O sa va suspectez ca-i faceti campanie lui Basescu. In fiecare zi ceva despre el. Publicitatea, chiar si negativa, e tot publicitate. Daca vrem sa nu-l mai vedem de acum inainte trebuie sa invatam sa-l mai ignoram. Va amintiti cat de repede a fost uitat Constantinescu? Cat de puternic era Nastase? Si unde sunt ei acum? Sa speram ca acolo unde sunt il asteapta si pe Basescu.
In rest, numai de bine
:)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...