vineri, 23 octombrie 2009

Guvernul Boc 3

Sub înţeleapta îndrumare a lui Pulea Vodă, guvernul Boc doi s-a metamorfozat în guvernul Boc trei. Un guvern portocaliu până în măduva oaselor. Să nu ne lăsăm păcăliţi de oameni precum Bogdan Aurescu. Funeriu este al portocaliilor, Silaghi de la muncă, la fel. Păcat de Aurescu. În rest, să-i păstrezi pe cei doi papagali, Pogea şi Videanu, la cârma Finanţelor şi Economiei este un act sinucigaş.
Trecem peste faptul că majoritatea miniştrilor tocmai a primit un şut democratic în cur, prin aprobarea Moţiunii de Cenzură, deşi este o sfidare a bunului-simţ. Dar nu te joci în faţa unui taur furios cu o capă roşie, chiar dacă taurul este daltonist şi-o vede cum vrea el!
Aşadar, guvernul Boc trei face poc! Urmează guvernul Boc doi, până pe la Crăciun...De fapt, Pulea Vodă a dus lucrurile acolo unde a vrut el. Adică Vasile Blaga la Interne. Restul sunt poveşti.

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...