luni, 26 octombrie 2009

Vin alegerile!

2 comentarii:

Anonim spunea...

imaginea asta imi aduce aminte de-o intimplare recenta in germania unde lumea s-a batut pe hirtie igienica ieftina si care a fost vinduta direct din camionul care n-a mai fost descarcat pt ca marfa sa fie depozitata in magazin. nu crezi inreaba la postul tv rtl cind au relatat despre aparitia unor magazine ieftine gen dollar store din us.

Anonim spunea...

Marie Antoinette (2006)

un film extraordinar despre lumea noastra facut de o americanca insa se pare ca nici europenii nu-l mai pot intelege desi dupa modul in care este realizat ni se adreseaza noua si nu americanilor care sint total depasiti. muzica folosita si anumite efecte sint special utilizate pt a forta si sublinia similitudinea timpurilor. daca nu le-ai vazut poti recupera. deasemenea reia muzica generatiei vechi cu pink floyd genesis king crimson beatles rolling stones dillan si ceilalti si reciteste textele sa vezi ca le traim la propiu. pacat ca atunci n-am inteles nimic!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...