miercuri, 8 iulie 2009

Capete rase şi creiere spălate

Corina Creţu şi Daciana Sârbu au emis un punct de vedere referitor la elucubraţiile unui extremist olandez, pe care nişte cretini l-au trimis în Parlamentul European pentru că le zice bine de Coran islamiştilor. Ei bine, cele două eurodeputate sunt înjurate ca la uşa cortului pe forumul de la Ziare.com şi pe cel al EvZ, de nişte oranjgutani misogini, cu suflet de slugă, lipsiţi de demnitate ca oameni, dacă de calitatea de "român" le este ruşine.
Dobitocilor ăstora nu le urez decât o întâlnire cu "capetele rase" din Olanda şi din Irlanda de Nord, sau cu mafioţii din Italia, care să-i ia la omor doar pentru că sunt români. Să vedem atunci dacă li se mai scoală "spiritul civic" şi-i mai înjură pe aceia care îşi fac datoria de a apăra interesele cetăţenilor români.
La aşa ceva ajungem când politicienii sunt acuzaţi la grămadă, când nu mai există nuanţe în nimic, când ura este singurul lucru care ne-a mai rămas. Cinci ani cu Băsescu, prieteni, au făcut minuni!

6 comentarii:

Ela Roseni spunea...

Şi eu am constatat că antipatiile sunt în fucţie de partid şi că, în multe situaţii, raţiunea nu are niciun cuvânt...

adc spunea...

Pe dungă cu subiectul, recunosc... Eu zic să mai aşteptăm să crească cu câteva grade temperatura globală, să vedeţi cum se topeşte extrema-dreaptă olandeză, eventual prin alte ţări, mai sus cotate faţă de nivelul mării...

Route66 spunea...

In Italia un politician din Lega Nord tocmai a demisionat pe motiv de cantat mascari fasciste. Geertsoiul neelandez ar fi mai temperat daca s-ar pune de-un boicot la margarinele Unileverului,de-o pilda. Cat priveste comentatorii nostri marletzi, astia sunt cam aceiasi, patria lor e coprolandul nu Romania.

Anonim spunea...

Domnu Gheorghe, v-ati infierbintat?
Iar ne "jicneste" strainii?
Ai dracu xenofobii astia care nu vad ce rasa pura si civilizata suntem noi!
Probabil ca in loc sa va citeasca blogul se uita la "Inima de tigan" si "Regina" (Acasa TV), "Satra" (Kanal D), "Un show pacatos" (Antena 1),etc si in plus, au un contact vizual direct si zilnic cu indo-rromanii aflati la munca specifica in Olanda.
Ai dracului xenofobi care nu vor sa accepte Rromania mereu surprinzatoare a sefului dvoastra Adriean Nastase si nici Rromania land of choice a pitipoancei nationale Nuty Cocosel!

Constantin Gheorghe spunea...

Văd, anonimule, că-ţi place să te fută toţi idioţii, aflaţi în pană de imaginaţie, care-şi construiesc cariere politice pe xenofobie, rasism, incitare la ură. Asta-ţi place, asta primeşti! Poate altora nu le place. Poate nu vor o Uniune Europeană lipsită de mijloacele necesare pentru a însemna ceva în procesul de globalizare. Poate nu vor să fie demonizaţi pentru că sunt români, doar pentru că nişte căpiaţi fac prostii pe afară.
Dacă noi nu ne pledăm cauza şi nu reacţionăm în astfel de situaţii, de ce ar face-o alţii pentru noi?
Şi încă ceva: îţi place sau nu, Adrian Năstase a făcut ceva pentru România. Tu ce-ai făcut, ca să poţi să-l judeci?

N. Raducanu spunea...

Eu nu ma mir ca sunt atati mocofani ce, cum pun mana pe un calculator, incep sa-i improaste cu insulte pe cei care momentan nu le convin, convinsi ca astfel fac politica inalta. Ma mira insa ca cei de la Ziare.com, dar si cei de la EvZ, dau drumul pe net la comentarii de asemenea factura, care nu le afecteaza atat pe reprezentantele noastre in parlamentul european, cat mai ales prezenta Romaniei intr-una din cele mai importante organizatii internationale. Animozitatile din politica interna nu isi au locul in aprecierea calitatii de membru al tarii in U.E. Scarba de a fi roman, boala ce a inceput sa se raspandeasca in 1990 cu scrierile lui Patapievici, a luat proportii si toti handicapatii isi desarta acum galetile de laturi pestilentiale pe forumuri si bloguri. Este o epidemie, careia nu i se da de fiecare data riposta cuvenita.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...