vineri, 27 martie 2009

Sfârşitul Americii, maică!

PS: un dobitoc a clonat blogul lui Mircea Badea, şi mă înjură de zece ori. Cretinel! Badea ştie cum se scrie mătii: mă liniuţă tii. Hai pa! Şi sictir!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sa nu va imaginati ca e doar o caricatura, asa, un misto lejer. Nu. E realitate. E vorba de o cultura a lacomiei si a consumerismului. Si decenii de spalat la creier.

Constantin Gheorghe spunea...

Karakas, tocmai de aceea am publicat-o! Este sfarsitul unei epoci! Din pacate este inca neclar ce va urma.

Anonim spunea...

Imi amintesc de un banc, de pe vremuri!
"Americanii prind sfarsitul lumii inaintea noastra!"
"De ce ?", intreaba bizonul.
"Pentru ca sunt cu 100 de ani inainte!"
R.L.

Lilick Auftakt spunea...

Si la mine injura. Am vazut ca si la Camelia Spataru si la Andrei Badin si probabil si la altii. Un cretinel, bine zis. :)))

Karakas spunea...

E posibil sa fie vorba de "razboi electronic". Fiecare partid are o mina de zvapaiati pe care ii foloseste la atacuri din astea. Unii sunt platiti sa faca asta. Cei mai aprigi sunt portocalii, sunt deosebit de agresivi, si au experienta incepind cu 2004 cind au inundat toate forumurile si blogurile romanesti, injurind de mama focului pe "inamici". Nu este exclus ca si parte a serviciilor secrete portocalii sa fie implicate. Anul asta va fi zgomotos.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...