vineri, 6 martie 2009

Anarho-cretinismul
Bizar partid, PD-L! Un aşa ghiveci de personalităţi şi plesnitori politice, mai rar, mamiţo! Cineva vorbea despre o infuzie de "intelectuali" în partid. Nu contest statutul intelectual al unora precum Cristian Preda, Traian Ungureanu(chiar dacă e dus bine cu pluta, ca să nu mai pomenesc despre "verticalitatea" sa morală), madam Pippidi. Dar ăştia sunt un soi de spanac decorativ, care ascunde în spatele său o pleiadă de personaje sinistre, de la interlopi care răpesc persoane şi la torturează, dame de companie, până la gunoieri care au făcut avere şi şoferi care ajung peste noapte consilierii primului ministru şi care acum dau lecţii de politică înaltă şi vor să reformeze statul, în Parlamentul căruia unii dintre ei şi-au cumpărat un loc.
Ideologia acestui partid-ghiveci? Anarho-cretinismul, atât de bine ilustrat de Silviu Prigoană, zis şi PliciMan! O muscă aflată veşnic la arat, care nu are simţul ridicolului, şi care emite panseuri cretine şi propuneri şi mai cretine din sculare în culcare. Nu-i mişto ţara în care trăim? Nu-i mişto că suntem contemporani cu ideologul Prigoană? Aferim! Cât mai costă frânghia şi săpunul?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Marele pericol al unei formatiuni precum Partidul Derahat este lipsa unei ideologii, unei doctrine politice. Baletul politic facut de ba-secu, modul in care a tecut peste noapte de la Internationala Socialista, evident cu unanimitate de voturi, ingrozeste orice persoana de bun simt! Ei au decretat ca s-au transformat intr-un partid de dreapta, dar ei se cred probabil de dreapta doar pentru ca tin tradafirul SOCIALIST in mana dreapta!!!
Lipsa unei ideologii a caracterizat de la bun inceput chiar Frontul Salvarii Nationale. Conglomeratul politic care A EMANAT din aburii lovilutiei iliesciene nu era decat o masa amorfa de indivizi, care sa oata fi manipulata impotriva partidelor istorice, adevaratul DUSMAN al postcomunistilor. Frica lor n-a trecut nici acum, este o frica atavica ce ii determina la actiuni nedemocratice, care sunt rodul unei mentalitati nedemocratice. Practic, lupta inceputa in '90 este intre un fel de Front fara forma, fara ideologie impotriva partidelor istorice ce promovau democratia reala. Ba-secu este doar ultima forma a acestui tip de Front fara doctrina, un Front al ,,oamenilor noi'' creati de ceasca in decenii de comunism.
Partidul Derahat NU ESTE DEMOCRATIC! Din mai 2001, de cand ba-secu l-a dat jos pe roman a instaurat o dictatura personala, inlaturand brutal orice urma de opozitie din fostele grupari roman si chiar minusculul grup al Simonei Marinescu. Partidul functioneaza ca un comando militar, cu un singur centru de putere, ceilalti doar executa ordinele primite. Nu exista potentiali lideri, toti au doar functii de executie.

Ion de la Chiuiesti spunea...

PliciManul asta se da crestin dar recunoaste ca slujeste Masoneriei, adica lui Satan.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...