sâmbătă, 28 martie 2009

City fâs!
Parcă aveam un program numit "City Net", care, teoretic, ar fi trebuit să ne scape de coşmarul reţelelor aeriene de transfer de date şi de televiziune prin cablu. Sigur, totul este o mare ţeapă. Deşi sunt nişte ţevi îngropate pe ici, pe colo, toţi tâmpiţii întind cabluri pe unde apucă. Pe Luterană şi pe Brezoianu s-au prăbuşit doi stâlpi babani, din beton. Unul a zdrobit o maşină, cel de pe Brezoianu vreo trei. Am pus şi eu nişte poze. Le mai pun.
Stâlpii ăia de beton au fost înlocuiţi înlocuiţi cu nişte scobitori metalice, care au început deja să se îndoaie. E chestie de zile până se vor prăbuşi. Cu toate astea, şi ieri nişte indivizi erau cocoţaţi pe stâlpi şi întindeau cabluri, lăsând suluri de cablu, pe post de sarcini concentrate. Asta sub ochii blânzi ai Primăriilor, Generală şi de sector, şi ai turmelor de angajaţi ai diverselor Autorităţi, una mai independentă ca alta.
Ca să se schimbe ceva, probabil că trebuie să-i cadă unuia dintre conducătorii noştri "iubiţi" un stâlp de ăsta pe maşina lui de sute de mii de euro. Să vezi atunci intrare în legalitate!

Astea sunt de anul trecut. S-a uitat. Şi o luăm de la capăt.

4 comentarii:

Karakas spunea...

Arata ca si cum un paianjen urias a prins Bucurestiul in plasa...

Anonim spunea...

Sa le cada in teasta, direct, nu numai pe masina. Pe-aia o inlocuiesc ei din furtisaguri.

Lucia Verona spunea...

Am postat şi eu, în toamnă, cîteva fotografii foarte asemănătoare, făcute în zona Dinamo. Niciun rezultat. q.e.d.

Dan Selaru spunea...

Stiu bine cum e cu Net City. O furaciune uriasa. Nu ca asa e bine. Nu e deloc. E o manareala in spiritul celei cu managementul traficului la care da Primaria o gramada de bani pe luna. Se putea face automat dar asta nu presupunea atati bani lunari.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...