luni, 2 martie 2009

Nu ne mai facem bine!
De parcă nu ar fi fost de ajuns circul mediatic legat de miile de nimicuri, ridicate la rang de evenimente zguduitoare de nişte televiziuni cretine, tabloidizate până dincolo de greţos, avem parte de un nou caz de "spionaj", din care nu putea lipsi un bulgar. Nu ştiu cum dracu se face, dar se pare că bulgarii sunt ingredientul de bază al cazurilor de "spionaj" din ultima vreme.
Nu ştiu ce-o fi şutit amărâtul ăla de subofiţer din aşa-zisele secrete ale României. O ţară tot mai vraişte, în care totul este de vânzare. Sub ochii blegi ai SRI, să fim sinceri, s-au întâmplat atâtea, a fost jefuită o naţiune cum nu i s-a mai întâmplat în istoria sa modernă, încât această "victorie" este de-a dreptul ridicolă, şi oricum inutilă.
În aceeaşi ordine de idei, cât de tâmpit să fii să afirmi, precum şeful SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, că serviciul lui s-a transformat dintr-o Dacie într-un Rolls-Roxce, când n-a reuşit să preîntâmpine NICIUN scandal legat de românii din Italia, când România nu mai are agenţi de influenţă pe nicăieri? S-o fi transformat, nu zic nu, dar dintr-o Dacie, într-o epavă, care toacă nişte bani de pomană! Oamenii ăştia nu mai au simţul ridicolului?

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cine il mai crede pe Mihai Razvan Ungureanu? La cite promisiuni a facut cind era pe la MAE si cite "succesuri" a avut...pai el a fost cel care in calitate de Ministru de Externe a promis o noua abordare in relatia cu romanii din diapora, astfel incit sa angreneze noi lobisti pentru Romania gen personalitati, si sa renunte la asociatiile din strainatate care faceau "propaganda" pentru Romania. Adica, intelectualul rasat Ungureanu nu vroia "propagandisti", dupa parerea lui fiind un fel de prosti care isi iubesc tara chiar daca sunt in strainatate, dar care ar fi incapabili sa genereze influenta pentru Romania. Ca si cum "personalitatile" au automat capacitatea de influenta. Din punctul meu de vedere este o judecata care faulteaza bunul simt.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...