marți, 17 martie 2009

O veste foarte proastă
De astăzi, după episoadele bizare ale negocierilor purtate la Cotroceni între labagii de la FMI cu jumătatea de iepur' şchiop a guvernului Piticului de Grădină Preferat al Marelui Conducător, economia românească, despre care spuneam că nu are cârmaci, s-a pricopsit cu unul: Traian Băsescu. "Când ţara este în dificultate, un preşedinte nu poate să doarmă la Palatul Cotroceni. Vreţi să fiu cum am fost acum câţiva ani, când nu eram informat de către şeful guvernului liberal despre problemele ţării?"
Ei bine, care mai poate, ar face bine să fugă din ţara asta de nebuni. Pentru că dacă până acum corabia plutea în derivă, cu oricari şanse de a eşua într-un port, acum se îndreaptă fix către stâncile care o vor trimite-o la fund. Şi pe noi odată cu ea.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu mai bine, pentru alegerile prezidentiale din acest an, iesim din "vot canci" si schimbam "carmaciul"? pentru ca ce e prea mult, de obicei, strica.

Constantin Gheorghe spunea...

Eu, unul, fix asta voi face! Canci "vot canci"!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...