vineri, 27 martie 2009

O familie cu lipici la imobiliare
S-o luăm pe deşte: avem un preşedinte. Ghinionul nostru! Preşedintele are două fete. Ghinionul lui! Până aici, nimic senzaţional. Doar că fetele astea, cucuiete, au o situaţie materială de invidiat, care, oricât ar fi capitalismul de darnic cu aceia care îşi asumă riscuri, nu poate fi justificată. Deoarece fata cea mare nu a riscat decât un ochi învineţit de la Bodo, iar cea mică o entorsă pe catwalk, de la tocurile prea înalte.
În căsătoria cu Bodo, Ioana Băsescu avea o vilă de sute de mii de euro în Corbeanca, construită de patronii de la "Golden Blitz". Înainte a stat în vila din Otopeni a tăticului ei, care, în mărinimia lui, i-a donat-o. Acum s-a mutat într-un duplex în cartierul construit la Băneasa de Puiu Popoviciu, pe care l-a plătit, la roşu, cu mai bine de 540.000 de euro, plus TVA. Finisarea şi mobilarea au mai costat pe puţin 200.000 de euro. Cu TVA cu tot, se apropie de milionul de euro. Bani câştigaţi din activităţi notariale, zice ea. Dar parcă era notar pe undeva, pe unde şi-a înţărcat Dracu' copiii, prin Vrancea, parcă. Un milion, la sat, din activităţi notariale? Sau spălare de bani?
Şi milionul ăla de dolari, despre care se vorbeşte că i-ar fi investit într-un magazin de trabucuri din holul hotelului Marriot, ce se mai ştie despre el? Şi despre Taher, că tot veni vorba! Oricum, vorba celor de la "Cotidianul": o poveste mai tare decât aia a lui "Năstase, patru case".
Şi atunci, de ce să ne mai legăm de Range Roverul Sport al Elenei, cumpărat cu banii jos? Apropo: unde locuieşte Elena Băsescu? În casa din Mihăileanu?
Cum se vede, e o familie cu lipici la imobiliare. Poate aflăm şi de unde vin banii investiţi în aceste afaceri imobiliare. Dacă s-o îndura Fiscul sau DNA să cerceteze afacerile familiei Băsescu.

2 comentarii:

tony spunea...

Frumoasa caracatita !Euroconstruct,Casuneanu,Puiu Popoviciu si in centru Basescu care ia cate o casa de la fiecare!

N. Raducanu spunea...

Ieri am citit in Frankfurter AAllgemeine Zeitung informatia ca la Taipeh a inceput procesul fostului presedinte al Taiwanului intre anii 2000-2008, acuzat - impreuna cu sotia, fiul, nora si alte rude - de coruptie, spalare de bani si abuz de putere pentru o suma de cateva milioane de dolari. E la puscarie din decembrie si protesteaza ca procesul are caracter politic. Probabil ca asa va striga si Basescu in anul viitor...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...