joi, 5 ianuarie 2012

S-au aşezat valorile!



Suntem nebuni? Ne-a luat Dumnezeu minţile? De ce trebuie transmisă în direct înmormântarea unui ţigan, interlop, un terchea-berchea, certat cu legea, şi mort într-o cafteală cu alţi derbedei ca şi el?

Au plecat dintre noi personalităţi culturale, oameni de ştiinţă, academicieni. Unii n-au fost nici măcar pomeniţi, alţii au fost umpluţi de căcat de nişte neica-nimeni, care aveau ceva de împărţit cu ei, şi cât au fost în viaţă au tăcut. Dar nimeni nu le-a "dedicat" atâta atenţie câtă a primit un golan tuciuriu.

De ce? Poate pentru că acum s-au aşezat cu adevărat valorile "Republicii Băsescu"? Şi primesc recunoaştere cei care merită, după standardele Iubitului Conducător? Că alt motiv nu văd...

4 comentarii:

ADRIAN spunea...

Poate pentru ca jurnalistii s-au suparat ca le-am scris in 19 decembrie la mine:
"Am deschis tembelizorul sa vad niste stiri la ora 16.00 Stiti:
- a murit dictatorul nord-coreean si toata lumea asiatica e in alerta iar CNN parea ca numai asta trateaza
- la 16.00 trebuia sa fie citita motiunea de cenzura parca
- a murit si Vaclav Havel

...

Cu ce incep stirile TVR Info, Realitatea TV i Antena 3? Cu niste fatuci trimise la poarta penitenciarului Jilava sa-l astepte la iesire pe Sile Camataru !!!
AJUNGEEEE! RUSINEEEEE "JURNALISTILOR" !!!!"

:) si ca sa nu ma mai plang eu ca este "autodemolata" Moara Assan :)

Sdib13 spunea...

Intr-adevar televiziunile si-au facut un obicei tampit de a prezenta ştiri cu tigani, betivi, criminali, politicieni, curve de toate felurile si genurile, etc. Mai mult sunt aduşi in diverse emisiuni, asta pentru ca probabil asa ceva se cere si le creste rating-ul semn al calitatii telespectatorilor.

Constantin Gheorghe spunea...

Adrian, SUSŢIN ORICE faci pentru a salva moara Assan. Sincer, fără nicio îndoială. Nu despre asta e vorba. Eu spun altceva: nu câştigăm nimic făcând dintr-un om ţap ispăşitor pentru toate relele din oraş. Pentru un motiv foarte simplu: ceilalţi se simt la adăpost, de-responsabilizaţi, într-un fel imuni. Şi fac tot ce-i taie capul, pentru că de decontat decontează ţapul.
Acum vedem şi limitele descentralizării administrative. Care asta a făcut: a diluat atât de mult responsabilitatea, încât e imposibil să mai faci ceva, pentru că nu mai ştii cine ce face.

Doru spunea...

Alt motiv nici nu este ...
Cât despre Republica Băsescu aş înclina mai mult să-i dau dau dreptate lui Dan Ungureanu: "România e, încă, o țară feudală, pre-modernă"...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...