miercuri, 25 ianuarie 2012

Pulimea Ta, ori tu, ori noi!



Pulimea Ta!

Cred că ne iei de proşti! Parol! Parc'ai fi ceauşescu la al coişpelea Congres! Nu de bilanţuri au nevoie ăia care se pişă pe ei de frig în stradă! Nu, au nevoie de soluţii! Şi soluţiile nu mai au cum veni de la tine şi de la boc!

Acum, să crezi că ruptura dintre tine şi 90% dintre români(că doar 10% mai au încredere în tine!) e doar o impresie, creată de televiziunile ticăloase şi de uneltele diavolului, Internetul, feisbukul şi tuitărul, e paranoia curată! Nu, Pulimea Ta! Ruptura este cât se poate de reală, şi pentru cei mai mulţi, DEFINITIVĂ! Cu propagandă ieftină vrei tu să umpli ruptura? Până peste poate!

Ce pula lui Hector ai ştiut tu ce faci, ca acum să ne spui că ştii ce vei face de acum încolo? Cu cine? Tot cu Fecioara din Pleşcoi? Tot cu boc? Tot cu igaş? Tot cu oastea de strânsură a Generalului Izmenelor?  Cu ce îi ajută pe săracii României, pe care guvernarea ta cretină i-a înmulţit, modificarea Constituţiei? Reducerea numărului de parlamentari? Desfiiinţarea Senatului? Schimbarea legii electorale?

Pur şi simplu eşti incapabil să admiţi că poporul îţi respinge gărgăunii reformatori şi ambiţia ta de a avea întotdeauna ultimul cuvânt! Nu mai suportă să fii doar preşedintele PDL, un partid care a transformat corupţia în instrumentul unic al guvernării. Nu mai suportă ipocrizia ta, când susţii proiectul Roşia Montana, sub pretextul susţinerii mineritului, pe care îl desfiinţează boc!

Şi ştim, Pulimea Ta! Tu eşti perfect, nu trebuie să te schimbi şi nu trebuie să schimbi nimic din comportamentul tău! Noi suntem ai dracului, că nu ne ridicăm la nivelul tău, că nu ştim să te iubim şi să te admirăm, să-ţi slăvim perfecţiunea! 

Ştii ce, Pulimea Ta? După discursul ăsta am ajuns în situaţia de "care pe care!" Ori tu, ori noi! Eu pariez pe noi!  

3 comentarii:

Matilda spunea...

Ne-a spus că va face exact ce vor muşchii lui : revizuirea Constituţiei, parlament unicameral, mai puţini parlamentari şi... Legea sănătăţii ! Adică ceea ce şi-a dorit întotdeauna.
De rest, nu-i pasă, îl doare în cot de toată lumea !

Florin spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Emil Hossu.

ANONIMUS spunea...

Nu e un dictator,e un psihopat in care se bate un schizopat cu un paranoic si amandoi cu un mono maniac.N-a inteles nimic,nu crede ca a gresit,el este infailibil,si ar fi pacat sa fie schimbat cand el este detinatorul adevarului suprem.
Nici nu e o problema cu Guvernul,s-a facut ceea ce trebuia.N-a dat ordine procurorilor(ca a facut-o prin altii de la presedentie ,nici nu poate fi vorba.)basescu nu e cu toata mintea.Nici n-ai ce sa te poti gandi in afara de tratamente cu Pb intr-o singura doza.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...