vineri, 20 ianuarie 2012

Curaj şi inteligenţă, marca PDL



Văd că EvZ e ferm hotărât să dea colţul, drept pentru care, cu un avânt sinucigaş, trage în Opoziţie din toate poziţiile. Printre alte, postează, sub titlul catastrofic "Exploziv! Dovada că..." un filmuleţ care este, pentru orice om de bun-simţ, o făcătură, cu atât mai mult cu cât PDL are mormane de foşti securişti în rândurile sale. 

Cât de bou poate fi ăla de dă bani "manifestanţilor USL" încât nu vede că în spatele lui, la nici un metru, cineva filmează când dă el darul? În filmuleţul pe care portocaliii îl prezintă drept dovada faptului că demonstranţii au fost plătiţi nu apare niciun chip, singurul lucru care se vede este un cap de tabel cu siglele celor două partide, PNL şi PSD. Dar făcătura e scoasă la iveală de modul ostentativ în care cei care iau banii îi atată spre camera de luat vederi.


Văd că a prins glas şi Fecioara din Pleşcoi. Foarte ameninţătoare la adresa Opoziţiei. "Protestele sunt absolut fireşti. E un protest împotriva actualei guvernări, e firesc, acest Guvern a luat măsuri de austeritate, dar este un protest la adresa politicienilor din ultimii 20 de ani. Nu vorbim de politicieni născuţi ieri, ci de lideri care au fost la guvernare în ultimii 20 de ani. Este nepermisă şi nu ajută la nimic încercarea Opoziţiei de a politiza, de a-şi atrage avantaje din nemulţumirile exprimate ale oamenilor". Trageţi voi, idioţilor, că văd că sunteţi foarte fericiţi că le-aţi provocat!

Boul de Igaş se dă ocupat şi refuză să fie audiat de Comisia de Apărare a Parlamentului. Sigur că îi doare în cur de Parlament, de vreme ce dobitocul ăla de la Cotroceni l-a transformat în cârpă de şters pe jos. În schimb l-a pus să pe penibilul ăla şef al jandarmilor(alo, domnu, când auzim şi noi de un bătăuş în uniformă trimis la bulău măcar o zi?) să-i amendeze pe liberali. Iar jandarmilor, pentru că au bătut bine, li s-au plătit, ca prin farmec, restanţele salariale din 2011! Munca se plăteşte, ce pizda mă-sii! Prostul ăla de la "Gazeta Sporturilor", Tolontan, transformat în "analist", plânge pe umărul jandarmilor, la Realitatea Tv. Ce puţin câştigă ei, şi ce mult muncesc. Nu idolul tău i-a făcut la portofel Tolontane? Şi trebuie să se răzbune pe ăia care protestează fix din aceleaşi motive?

Unul dintre cei mai greţoşi pupincurişti băsişti, Cristian Preda, îi înalţă imn de slavă Pulimii Sale: "Deşi tace, Traian Băsescu a înţeles mai bine decât oricine vocea străzii şi va acţiona cu curaj". Să-ţi moară ţie pisica electrocutată de curajul prezidenţial?!   
Era de aşteptat ca PDL să reacţioneze. Doar că în afară de penibilităţi de genul ăsta nu mai poate imagina nimic. Ei nu mai pot spune nimic românilor. Nu-i mai crede nimeni, nu îi mai ascultă nimeni. Nu mai contează ce vor face de acum încolo. Orice ar face, PDL are un singur drum: cel către dispariţia de pe scena politică. Cu băsescu în frunte...

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Cu parere de rau, orice-ar spune Elena Udrea, orice-a spus Boc sau mai stiu eu care prost (Oltean, de pilda) de prin PDL, oricit s-ar "delimita" Cotoi prin declaratiile publice, si orice ar spune Traian Basescu, pute-a frica dinspre ei.

Elena Udrea, dupa o saptamina de proteste, iese din low profile si schelalaie si ea ceva... Treaba ei...

Pina la urma, la ea "decontul" e o questiune de timp, daca nu e astazi, e miine, poimiine sau peste un an, nu va fi iertata de cine-o va avea la indemina. Pentru impertinenta cu care s-a uitat in jos la oricine si insolenta cu care a tratat orice discutie in spatiul public, aflindu-se ea intr-o functie publica, si eu i-as trage o palma zdravana peste bot acestei lipitori. As uita ca e femeie.

Karakas spunea...

Dl Baconschi a devenit subit interesat de subiectul sanatatii in Romania. Si pentru ca afirma ca subiectul nu a fost inteles "de parteneri", de ce nu ar face lobby unei idei care ar umfla de bani de la stat Biserica si alte fundatii crestine pretine, anume implicarea Bisercii in asistenta socio-medicala.

Mai ales la asistenta medicala cred ca BOR ar fi perfecta, cind nu prea mai ai medici suficienti. Ar fi bani de slujbe direct la capatul bolnavilor, in loc de tratament medical.

http://www.mediafax.ro/economic/baconschi-spune-ca-sanatatea-ar-trebui-sa-aiba-macar-3-8-4-la-suta-din-pib-9164308/

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...