marți, 17 ianuarie 2012

Arafat, ne-ai dezamăgit!



UPDATE: reamintesc unora dintre cititorii mei că "Ştiinţa fără conştiinţă este ruina sufletului."
Ai lins unde-ai scuipat! Păcat! Nu meriţi simpatia celor care te-au susţinut!

PS: dacă cei doi ticăloşi, băsescu şi boc, cred că şi-au spălat păcatele repunându-l în funcţie pe Arafat, îşi fa iluzii! Aşa se fac doar mai odioşi. Şi slavă Domnului, greu găseşti doi indivizi mai odioşi ca ăştia!

PPS: nu, asta nu mă face să-i dau dreptate lui Jiji!

17 comentarii:

Karakas spunea...

Sunt curios care a fost trocul. I-a dat bani, sau cu ce l-a momit? Poate ca l-a amenintat cu ceva?...foarte ciudat, chiar suspect, dupa ce Arafat parea ferm ca nu se mai intoarce. Asa de usor isi schimba oamenii pozitiile, in functie de unde bate vintul?

anca spunea...

c'est fini la comedie !
putem modifica El Zorab : la honved vine un arab :)))

Anonim spunea...

Personal nu-mi pot imagina ca Arafat se va reintoarce pe postul anterior. Dar daca asa va fi, atunci vorba lui Caraghiale "Pupat toti piata independentei" este mai actuala ca oricand si mai adanc inradacinata in om decat onoarea.

Si daca se va intoarce, nu vom cugeta cu totii la cele spuse de nea Jiji Becali, despre "netrebnicii de musulmani"?

casandra spunea...

Ba nu. Daca Raed Arafat isi utilizeaza noua statura publica pentru a determina bune modificari legislative in sanatate, nu s-a pierdut nimic. El trebuie sa blocheze initiativele rele si transformarea sanatatii in marfa. Sa vedem daca va fi in stare!

Altfel, furia din strada si opozitia la politica puterii au depasit de mult perimetrul subiectului Arafat.
Doar nu vrem sa afirmam ca dl. Arafat este fundamentul si subiectul esential al manifestarilor din zeci de orase ale tarii, precum si ale actiunilor intregii opozitii!!! Ca doar nu ne gandeam ca dl. Arafat a devenit noul stindard si lider politic al Romaniei!

Cate parale face dl.Arafat ca aparator al sanatatii publice vom vedea doar in lunile in care se va desena legea noua. Deocamdata, cred ca el are menirea lui, iar opozitia menirea ei. E chiar mai bine! Chiar si Arafat trebuie sa tina cont de ce anume cer oamenii in strada, nu?!

Anonim spunea...

Nu va suparati, dar Arafat nu e decat ceea ce Gigi Becali ne-a si spus despre el, recunoasteti acuma?

anca spunea...

anonim(ultimul) nu recunosc ce a zis ciobanul,in schimb recunosc ca s-a "romanizat" arafatul (nu e o jignire,asa i se spune prin Mures) si a dobandit metehnele mioritice

asybaris spunea...

E ca si cu Geoana, pana la alegeri era cel mai bun si eram imbiati sa-l votam. Apoi l-au scuipat ca pe o masea stricata. Arafat-Calafat era un erou cat timp era pe pozitii adverse guvernului. Acum e un infect si un incompetent. Omul are doar interese profesionale, nu si politice.

Al spunea...

eu inca ii dau credit lui arafat pentru ca pot sa imi inchipui ca crede ca doar din interior poate sa schimbe ceva si ramane consecvent cu pozitia de tehnocrat. daca il reevalueaza evz-ul, atunci e de discutat. aici totul este matematic.

Anonim spunea...

Explicatii pe surse:

http://liviualexa.ro/2012/01/17/raed-arafat-si-dan-vasile-gorgan-baietii-destepti-din-sistemul-de-urgenta/

AristotelCostel spunea...

@asybaris

Jigodiile basiste s-au cacat pe ele, de la dulapul prost... Baconschi, pana la piticul de gradina.

Arafat a spus tot timpul ca pe el il intereseaza... proiectul legii, iar daca a fost "reevaluat", el personal se poate intoarce la discutii pe aceasta tema. Probabil anii petrecuti in Romania l-au ajutat sa treaca peste meltenismul "romanesc".

In cealalta privinta, Geoana n-ar fi fost la fel de mizerabil ca Basescu, sa foloseasca retorica_comunista cu dreapta-n gura pentru a inlesni jaful contra unor comisioane. Cu siguranta ar fi continuat programele de rapt national, dar ar fi cazut mult mai repede decat securistul de serviciu.

Asa, marele democrat beşist nu vede poporul... de oameni, regulând protestatarii... încă dinainte de... venirea minerilor.

Oricum nu pot sa cred ca un prost gramada mai poate pune in gura ce serveste de pe manipularile zdrentelor portocalii. Se pare ca pana si nivelul asta este superior... unora.

ANONIMUS spunea...

Aici gresiti,Arafat si-a spus clar parerea si si-a dat demisia ca sa -si poata spune deschis ce are de spus.A revenit cand i s-a dat dreptate(bineinteles de frica)si ramane sa-si faca treaba in interesul
nostru.Ca romanii si-au dat seama cine-i Basescu si s-a ridicat ,nu are nici o legatura cu Arafat,si nici nu schimba nimic.Miscarile continua.Si Arafat este unde trebuie chiar daca guvernul nu mai face multi purici.Victorie!!!!

asybaris spunea...

@AristotelCostel
Amice, tu esti un costel, nu un aristotel. Tie sigur ti-ar fi fost mai bine cu Geoana dar ce sa-i faci, toti l-ati impins de la spate si el s-a scapat in pantaloni si l-au trimis in spatele clasei. In urma lui a ramas mirosul rasuflat si ameteala celor carora trebuie sa le spuna cineva unde sa stea, ce sa faca, sa le dea cu lingurita. Daca dupa 4 ani de latrat la tv pe bani asta e opozitia din Romania, o turma de boschetari si huligani fara bac, atunci e trista rau opozitia.

Anonim spunea...

Domnule Constantin Gheorghe, ma dezamagesti. Nu a afirmat domnul Arafat la conferinta prin care anunta demisia ca pleaca pentru a putea apara mai bine sistemul de urgenta? Nu a afirmat el, in diversele interviuri, ca este dispus la colaborare, atat timp cat are o echipa cu care sa discute?

Deci unde a scuipat si unde linge?

AristotelCostel spunea...

@asybaris

Deja te cobori mult prea la nivelul tau.

Daca vrei sa vorbesti de elitele guvernarii si de matrioşca securista "bună ş'aşa", iarasi nu ajungi la nivelul superior... de care ti-am spus mai sus.

"Amice"... din banii contribuabililor se manipuleaza pe net si la TV, dar pe filiera cârnaţilor de la guvernare.

Baietii astia foarte smecheri cu...
"viermi" şi "boi" in gura, pe langa faptul ca sunt de la coada vacii, iau banii de la gura... "viermilor" si "boilor", unul dintre ei fiind... tu insuti, vajnic aparator al sistemului "las-o bă că merge aşa!"

Fluieratorul spunea...

Un profesionist vrea sa faca ce crede ca are de facut acolo unde crede ca are mai multa relevanta. Eu asa interpretez revenirea lui Raed Arafat la Ministerul Sanatatii. Ca profesionist care a sacrificat multe pentru lucrul bine facut in profesie, pot sa-l inteleg.

Ca om, cred ca Arafat si-a sacrificat opiniile personale scopului pe care il are, si pe care il pune deasupra persoanei lui. Cred ca pot sa inteleg si asta. Fac abstractie in fiecare zi de opiniile mele personale ca sa pot sa "functionez", nu-mi permit ca prin opiniile mele personale, exprimate emotional, sa ies din dialogul profesional si echilibrat cu oamenii din jurul meu. Oricare ar fi gindurile mele.

Romanii nu fac diferenta foarte mult intre diversele "vieti", amesteca foarte mult personalul in alte aspecte ale vietii, si asta face citeodata ca atmosfera de la serviciu sa fie incarcata si irespirabila. Eu nu vreau ca opiniile altuia, exprimate emotional, sa ma bruieze la serviciu, si patesc asta in fiecare zi. Nu raspund cu nici o moneda, in numele respectului pentru opiniile altora, care ar trebui sa fie reciproc, si al respectului pentru spatiul comun, deficitar in Romania.

De fapt, eu ma bucur ca "pretextul" Arafat a scos la iveala lucrurile cu adevarat importante: ca unor oameni, cam putini, drept e, nu le convine actuala stare de fapt, si ca se exprima cu argumente si curaj.

Nu discut aici daca s-au speriat politicienii sau nu, daca au facut mai stiu eu ce de frica, daca au cedat la presiuni, nu discut aici nimic din lucrurile care se pot amenda printr-un vot.

Pina la urma, la vot se va vedea daca credinta oamenilor in mai bine si constiinta lor ca ei, votind, sint singurii care pot face ceva pentru ei insisi, vor fi mai puternice decit manipularea si hotia.

Deci dragii de romani, oriunde s-ar afla, in protestele reale sau in cele virtuale, n-ar trebui sa uite aceste zile, si sa voteze. Si daca si-au dat seama in zilele acestea ca unirea face puterea, dar puterea fara un glas la unison nu inseamna nimic, poate ca se va reinchega lucrul la care visam de mult: societatea civila.

Béranger spunea...

Nu, n-a lins unde a scuipat (căci el n-a scuipat), ci s-a întors să lingă pe cei care l-au scuipat!

De dragul cui? Al sănătății poporului român?

Ca să ce? Ca să încerce, dinlăuntrul sistemului ticăloșit, să facă ceva chiar și dacă se revigorează Legea Eutanasierii Publice?

Eu aș fi avut mai multă demnitate decât să dau din nou ochii cu jegurile astea.

Anonim spunea...

Credeţi că Siria spionajul pe disidenţii ?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...