miercuri, 4 mai 2011

Strada Atena


Bine, ştiu! E cam prea mult pop-art în ce fac eu. Dar mie îmi place cum arată. În fond, poţi vedea lumea din jurul tău şi aşa. Lucruri banale pot fi făcute să atragă privirea, chiar dacă uneori te iau de ochi. Ca de obicei, fotografiile sunt pe celălalt blog.

2 comentarii:

Anonim spunea...

@Lucidu-fara legatura cu subiectul>pe cand un Seal6 pt.teroricii den Romanica ??? Le ofer io adresele locatiilor unde pot fi killariti respectivii !! p.s. ce bine-ar fi fost sa mai fi avut ceva de oferit hamericanilor (un Petrom ,un Romgaz ,o Midia )

Karakas spunea...

Nu stiu daca ati retinut: Guvernul SUA a dat in judecata Deutsche Bank, acuzind-o de minciuna. O stire care pentru multi e seaca si neinteresanta. Mie insa mi se pare deosebit de relevanta pentru evolutia sistemul capitalist in care traim, varianta neo-liberala, sau cum vreti s-o numiti. Libertatea de a minti la acest nivel este intr-adevar o crima. Pentru ca asta au facut cele mai mari banci din lume, sprijinite tacit de guverne, incercind si reusind sa prosteasca populatia naiva si credula prin mega-escrocherii financiare demne de hoti cu doctorat. Cel mai mare furt din istorie, platit acum de fiecare din noi, printr-o viata mai grea pentru noi si generatiile care vin. Si astea nu-s doar vorbe-n vint, ele sunt sustinute de studii si cifre reci, care arata ca decalajul intre cei bogati si saracime s-a adincit fara precedent nu doar in SUA, dar in toate tarile dezvoltate.

http://www.bbc.co.uk/news/business-13273533

http://economix.blogs.nytimes.com/2011/05/03/inequality-rising-across-the-developed-world/

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...