marți, 24 mai 2011

Un argument în plusAzi a fost, politic vorbind, o zi tembelă, cu o înşiruire de evenimente unul mai bizar ca altul. E greu să distingi o logică în această mişcare haotică. La scârba pe care o simt faţă de ceea ce s-ar zice că este "scenă politică", n-ar trebui să-mi pese. De fapt, nu-mi pasă. Dar nu pot să nu mă gândesc la ce se întâmplă, pentru că de câte ori idioţii care ne conduc mai au câte-o idee, mă ating la buzunar!

Uite aşa am ajuns să văd în eşecul de azi, din Camera Deputaţilor, al coaliţiei guvernamentale, un act programat al pedeliştilor, pentru a-i demonstra lui băsescu, cel care face presiuni asupra lui boc să demisioneze, că poate să şi-o ia în freză la votul de investitură pentru un nou Guvern. Şi în plus nimeni nu era pregătit să-şi asume consecinţele unei reduceri drastice a numărului poliţiştilor, într-un context politic şi economic delicat, cu o nemulţumire socială în creştere. 

Acum va urma obişnuitul circ al metodelor neortodoxe de a redimensiona MAI. Se va ajunge, inevitabil, la Curtea Constituţională. Oricum concedierile nu sunt pentru mâine. 

Doar boul de Igaş se dă de ceasul morţii să găsească metode de a îndeplini ordinele Iubitului Conducător şi  Mare Machitor. Lui nu-i spune nimeni nimic! 

Oricum, dacă ipoteza mea este corectă, asta nu reprezintă decât un argument în plus în favoarea afirmaţiei că puterea portocalie se descompune.    

Niciun comentariu: