luni, 2 mai 2011

Bin Laden dă colţul la timp!


UPDATE: americanii sărbătoresc evenimentul în stradă! În faţa Casei Albe e o nebunie!



 
Bin Laden a dat colţul. Deocamdată nu este foarte clar dacă a murit de moarte bună, sau a fost ucis de forţele speciale americane, respectiv CIA. Oricum, se pare că hamburghezii au hoitul Celui mai Căutat.  Pe care nu l-au putut găsi timp de zece ani.


Că acum va urma un festival de laude, e de la sine înţeles. Hoitul ăsta pică la timp. Obama a intrat deja în cursa electorală pentru al doilea mandat. Şi intră cam cu mâna goală. Iar dacă economia începe s-o ia din nou la vale, măcar să aibă şi el ceva de arătat. Şi au să-l împăieze de idiotul ăla, să-l prezinte ca la circ. 


Din păcate asta nu rezolvă nimic nici în ceea ce priveşte războiul din Afganistan(care NU are legătură cu Bin Laden), nici în ceea ce priveşte terorismul internaţional. Cinstit vorbind, ăia de au ceva de împărţit cu Occidentul nu de moartea lui Bin Laden se vor împiedica. Poate pentru ei individul nici nu înseamnă mare lucru. Nu au de ce să facă un simbol din el.


Se pare că acţiunea a avut loc în Islamabad, în Pakistan. Ei bine, ţineţi minte acest detaliu. De aici au să ne vină multe, multe belele. Pentru că nu Afganistanul trebuia atacat, ci Pakistanul.  Mai vorbim...


PS: ziarele americane nu pot fi accesate pe Internet. Acum pot fi. Aici aveţi anunţul din NYT.

PPS: e cazul de-o manea. Salame, Minune, sculaţi, mă! E o pâine de mâncat!

Un comentariu:

vgeorgicas spunea...

Rectie de degenerati preluata de tembeliziuni "democratice".
Simt pentru prima data nevoia sa injur birjareste, dar nu-mi iese !

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...