sâmbătă, 28 mai 2011

Iisus, priveşte!


Pot şi eu!

PS: bazaconia umblătoare pe apă este cunoscută în America Latină, unde trăieşte, drept "şopârla Iisus Cristos", iar pe latineşte răspunde la numele de Basiliscus plumifrons. Orice va fi însemnând asta... 

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.mediafax.ro/life-inedit/dragoste-materna-in-lumea-animalelor-o-pisica-isi-imbratiseaza-puiul-in-timpul-somnului-video-8292087

incognito spunea...

Intaiul (cronologic) statator de-a dreapta Domnului intre doctrine, religia - si-ntre religii crestinismul radical, catolicismul - pana la Renastere - biserica conchistadoare spaniola (si portugheza) a reusit sa habotnizeze America Latina intr-atat incat sudamericanii sunt in stare sa vada Sfanta Treime (tandem sau solo) si-ntr-un rahat de caine.

Pana sa se separe intre protagonistii revolutiilor burgheze, proletariatul (si sa-si formeze propria ideologie si organizare) liberalii erau de stanga, loc cedat foarte repede socialistilor in dauna inghesuirii (in cazul burgeziilor tehnologizate, superindustrializate si informatizate) in dreapta - uneori pana le extrema - a religiosilor.

Lucrurile insa s-au miscat si in America Latina si - usor, usor - credita si traditia ritualica incep sa se separe si sa se perpetueze oarecum paralel dar cu meritul de a se sustine reciproc si de a sustine impreuna specificul, personalitatea, fiinta acestui continent, ceea ce nu putem spune ca se intampla cu specificul, personalitatea, fiinta Romaniei si a poporului roman.
Din pacate, specificul si personalitatea romanilor "de vitza" incepe sa se dilueze in numarul in crestere (si in specificul si personalitatea) al ţiganilor.
Pentru multi Romania deja a devenit Tzigania.

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/05/inlocuind-cerul-cu-finlanda.html