luni, 2 mai 2011

Pardon?!



Cum aşa: Bin Ladenache a fost împuşcat în cap, şi în loc să fie prezentat mulţimii, să exclame în extaz: "Există! N-am dat banii degeaba!" e aruncat în mare? De ce? Nu mai au rechinii păpică? Că aia cu "tradiţia musulmană" care cere să fie înmormântat în 24 de ore nu ţine. Şi nici explicaţia că nu au vrut să facă din mormântul lui loc de pelerinaj nu este prea consistentă.


Iar începe paranoia teoriilor conspiraţioniste. Iar învie Bin Laden, precum ăia de zic ruşii că i-au kilărit prin Caucaz, şi ei zâmbesc cu dinţi de oţel la vedere. Chiar ar fi recomandat să învie, mai peste vreo doi ani, după ce-şi ia Obama al doilea mandat, să mai mănânce şi gura complexului militar-industrial(care suspină după un nou război!) ceva. Dacă nu, e cazul ca ăia de la Casa Albă să se apuce de pe acum să-i găsească un înlocuitor, că altminteri se vor plictisi de moarte.

Şi totuşi, de ce l-au aruncat în mare aşa iute? 

14 comentarii:

Anonim spunea...

Eu nu prea cred ca Laden e mort dl Gheorghe,

Karakas spunea...

Hehe, cum a scazut el pretu petrolului azi pe piata, la vestea uciderii lui Bin Laden...Magice pietele astea "libere", nu?

Arogantu' spunea...

Monser - n-ai inteles nimic !
Era infierbintat rau, proaspat scos din incendiu si l-au aruncat in mare , sa se racoreasca. Ghinion de ghinion - nu stia sa inoate, s-a inecat si americanii, de oftica (si ca sa justifice expeditia SEAL) i-au tras un glont in cap - dupa care vom mai vedea ce au facut cu el !
Asta-i adevarul-adevarat ! :D

Dragos Bora spunea...

http://www.gandul.info/international/afp-fotografia-care-prezinta-fata-insangerata-si-tumefiata-a-lui-osama-ben-laden-este-trucata-posturile-de-televiziune-pakistaneze-a-recunoscut-ca-imaginea-este-falsa-8215715

Anonim spunea...

cat o mai tineti cu teoria conspiratiei; cam cat a tinut prostia lui dd cu elodia ? dastepti mai sunt libe(r)larii astia de stanga. sa va traiasca ctp-ul si rogozanul !

Fluieratorul spunea...

Bin Laden, acest Rasputin modern, acest Hopa-Mitica-cade'n-cur-si-se-ridica al vremurilor noastre, despre care nu stim absolut nimic, dar absolut nimic, decit cavreodata a existat ca persoana. Ce stim sigur e ca incepe campania electorala a lui Obama, cu o mutare "tare". Sa vadem cu ce continua, ceva substanta, viziune, ceva concret pentru onor poporul...

Suflet de curva spunea...

:)

Arogantu' spunea...

A mai iesit pe piata alta versiune: dupa ce l-au capturat - au vrut sa-l boteze intru crestinare (asta da pedeapsa pentru un musulman !), numai ca dracusorul cu barba s-a lasat greu, a inghitit prea multa apa ... si, de-aici, ca mai sus ! :)

PS Ce ti-e si cu 'Anonimii' astia - varsa in jurul lor o duhoare de portocala rinceda ... Bleah !

anca spunea...

ei,da,de la nunta p**** via beatificare la moartea binladenului :)))) ocupate rau televiziunile,este? :))))

Anonim spunea...

Dl Fluieratorul:
Ştim destul de multe despre Laden ınsa cel mai important este sa va intre bine ın cap ca el nu reprezinta islamismul!

Fluieratorul spunea...

@Artistic Communism
Reiau: nu stim nimic despre Bin Laden, nimic altceva decit au spus americanii in ultimii 10 ani. Ca sa stim ceva sigur ar trebui sa verificam din surse independente, ori noi vedem mereu si mereu o singura sursa, si trimbite ale ei.

N-am spus nicaieri si niciodata ca Bin Laden reprezinta islamismul, de fapt cred ca nimeni nu reprezinta un "ism", daca mai am eu proprietatea termenilor. Poate ca n-o am. Vreti sa spuneti ca nu reprezinta Islamul, cred.

Ce-mi intra mie in cap e discutabil. Incerc sa fiu mai atent cu ce-mi iese pe gura...

Dan spunea...

Acuma m-am uitat la o emisiune unde un analist al lumii arabe spune ca daca-i aruncat la pesti, adio cele 50 de fecioare care-l asteapta dincolo! Pentru un islamist e o rusine!

vgeorgicas spunea...

Asasinarea unui individ pe teritoriul unei alte tari de catre o sleahta de tilhari americai. Mare gest de democratie, nu ?
Sau nu ma mai duce pe mine capul ? De nu intelg cum vine asta?

Fluieratorul spunea...

Da, un asasinat la comanda, ca sa-l citez pe onor Clancy de pe CNN. Poate ca e o solutie si in cazul lui Ghaddafi, acum ca s-au pornit. Questia asta cu Bin Laden este foarte discutabila.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...