sâmbătă, 14 mai 2011

Curve la microfon



Convenţia PDL a avut un singur merit: să demonstreze că se înşeală şi ultimilor tâmpiţi care mai cred că au ceva de aşteptat de la clasa politică românească. A fost(este) un spectacol sinistru, de o ipocrizie jegoasă, care poate face să vomite şi cel mai rezistent stomac. Cel mai bine rezumă lucrurile Şuţu: asistăm la spectacolul unor curve politice, care evoluează la microfon ca la bară, în cazul PDL "bara" fiind băsescu. Restul sunt amănunte nesemnificative. Inclusiv "lacrimile" Pulimii Sale, care pişă ochii de ochii lumii.

2 comentarii:

cristi spunea...

Eu fac parte din "tâmpiţii" care mai cred că au ceva de aşteptat de la clasa politică românească. Nu mă aşteptam la nimic din partea pedeliştilor, însă asta e altă poveste. Nu cred că resemnarea mioritică - la care îndeamnă propaganda "toţi sunt la fel" - e soluţia pentru viitor. Nu sunt toţi la fel, ba chiar diferenţele sunt enorme. Este Funeriu la fel cu Marga? Sau Ialomiţianu cu Vosganian? Sau Boc cu Năstase? Este Dragnea la fel cu Tălmăcean? Nu e nici o diferenţă între Antonescu şi Băsescu? Chiar a vorbi despre "clasa politică" mi se pare o simplificare exagerată.

incognito spunea...

Pe Bulache, intors acasa dupa prima zi de scoala, tatutzul Bula il intreaba "cum a fost?"
- Mishto! numa' ca se pierde mult timp intre recreatii.
Toti tampitzii aia porcotalii si-au pierdut timpul la plenara ordinara a CC al PD-L pentru cei ce trebuiau tampitzi prin televiziuni. Parte mishto a fost dupa, pana pe la 2 noaptea. Doamne, ce fete vatuite aveau dimineata. Acum cred ca sunt ier in recreatie.

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/05/tampitii-tampitilor-sau-cei-mai-prosti.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...