joi, 26 mai 2011

Forever boc!traian băsescu a înţeles mesajul votului de marţi, din Camera Deputaţilor. Aşadar, în numele stabilităţii boc rămâne premier! Şi când te gândeşti că sunt o mulţime de idioţi care au crezut în existenţa aranjamentului între cei doi: "îţi dau partidul, îmi laşi funcţia de premier liberă!" Unde dracu' mai găseşte el o slugă atât de fidelă şi eficientă?


Restul vorbăriei din emisiunea de la RRA este inutil de discutat. Sunt vechile sale obsesii. Nu ne spune nimic nou: ca preşedinte-jucător, vrea să facă el, şi doar el, agenda publică, şi pizduieşte pe oricine îndrăzneşte să introducă şi alte subiecte în discuţia publică.  Nu e nou nici dispreţul lui faţă de orice opinie care nu-i aparţine sau care o contrazice pe a lui. El e unic, şi restul nişte nemernici.


Haidi, bre! Ne laşi?

PS: totuşi, de ce o fi simţit nevoia să o laude pe Fecioara din Pleşcoi? 

2 comentarii:

chien spunea...

Aia cu "lectii dau multi, inclusiv BNR, dar ia intrebati pe unul daca vrea sa fie ministru" e naduful lui ca Isarescu n-a fost atat de prost sa puna botul la marele proiect cu guvernul "tehnocrat", adica n-a vrut sa se jertfeasca pe altarul supravietuirii PDL. Daca ar fi marsat, Basescu si pedelistii ar fi fost primii sa-l faca praf pe eventualul premier Isarescu si sa promita ce bine o sa fie cand vor reveni Ei la putere. Mai tineti minte strambele astea scarboase?
http://www.contributors.ro/fara-categorie/despre-mugur-isarescu-actualmente-guvernator-bnr/

Fluieratorul spunea...

PS Pai o lauda ca sa nu-l uite... Va dati seama ca in citiva ani, la ce fata razbitoare e ea, Elena Udrea o sa fie tot pe val, oricare ar fi valul, in timp ce Basescu n-are decit un singur trend, si anume acela care-l va duce in postura de a-i spune, vreodata, nu peste multi ani, Elenei, ca doarme cu poza ei sub perna...