joi, 26 mai 2011

Forever boc!



traian băsescu a înţeles mesajul votului de marţi, din Camera Deputaţilor. Aşadar, în numele stabilităţii boc rămâne premier! Şi când te gândeşti că sunt o mulţime de idioţi care au crezut în existenţa aranjamentului între cei doi: "îţi dau partidul, îmi laşi funcţia de premier liberă!" Unde dracu' mai găseşte el o slugă atât de fidelă şi eficientă?


Restul vorbăriei din emisiunea de la RRA este inutil de discutat. Sunt vechile sale obsesii. Nu ne spune nimic nou: ca preşedinte-jucător, vrea să facă el, şi doar el, agenda publică, şi pizduieşte pe oricine îndrăzneşte să introducă şi alte subiecte în discuţia publică.  Nu e nou nici dispreţul lui faţă de orice opinie care nu-i aparţine sau care o contrazice pe a lui. El e unic, şi restul nişte nemernici.


Haidi, bre! Ne laşi?

PS: totuşi, de ce o fi simţit nevoia să o laude pe Fecioara din Pleşcoi? 

2 comentarii:

chien spunea...

Aia cu "lectii dau multi, inclusiv BNR, dar ia intrebati pe unul daca vrea sa fie ministru" e naduful lui ca Isarescu n-a fost atat de prost sa puna botul la marele proiect cu guvernul "tehnocrat", adica n-a vrut sa se jertfeasca pe altarul supravietuirii PDL. Daca ar fi marsat, Basescu si pedelistii ar fi fost primii sa-l faca praf pe eventualul premier Isarescu si sa promita ce bine o sa fie cand vor reveni Ei la putere. Mai tineti minte strambele astea scarboase?
http://www.contributors.ro/fara-categorie/despre-mugur-isarescu-actualmente-guvernator-bnr/

Fluieratorul spunea...

PS Pai o lauda ca sa nu-l uite... Va dati seama ca in citiva ani, la ce fata razbitoare e ea, Elena Udrea o sa fie tot pe val, oricare ar fi valul, in timp ce Basescu n-are decit un singur trend, si anume acela care-l va duce in postura de a-i spune, vreodata, nu peste multi ani, Elenei, ca doarme cu poza ei sub perna...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...