duminică, 15 mai 2011

Şi totuşi, există?!



Dominique Strauss-Kahn a fost arestat de poliţia din New York, pe aeroportul Kennedy, pentru agresiune sexuală asupra unei cameriste de la hotelul Midtown Manhattan. Unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei,  de deciziile căruia depind existenţa unor multe naţiuni ale lumii, şi viaţa sau moartea a sute de milioane de oameni, nu e în stare să-şi ţină pantalonii pe el în prezenţa unei cameriste?  Iar scandalul ăsta vine după acela din 2008, cu o economistă din Ungaria, angajata FMI.


Pe când arestarea lui Jeffrey Franks, pentru viol cu perversităţi împotriva poporului român? Dacă se întâmplă şi asta, recunosc: "Există un Dumnezeu, şi-şi face datoria!"

7 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Ei, deocamdata e hear-say. Mai asteptam detalii si desfasurari de evenimente.

Stim cu totii ca in State poti sa fii acuzat ca hartuiesti o femeie si daca te uiti la ea mai mult decit in treacat, sau daca te nimeresti singur cu ea in lift. He, he! Poti sa "hartuiesti" o femeie in State si daca nu te uiti, cu obstinatie, spre ea, si ea ar vrea... Bibliografia e bogata.

Fluieratorul spunea...

Sa revin: "detaliile" zic ca DSK a iesit din baie golash crezind ca e singur in apartamentul de hotel, a dat cu ochii de o camerista care intrase sa faca curat (fara sa stie ca el era inca in camera, culmea bunelor servicii la hotelurile de lux), a exclamat "multumesc, Doamne, ca mi-ai ascultat rugaciunile!" si s-a apucat s-o violeze, fara a reusi, dar bagind-o in spital pentru "minor injuries". Bucatica rupta dintr-un film cu regretatul Leslie Nielsen, si mai multe nu! Eventual fugarind-o pe Salma Hayek cind era tinara... Man, asta-i deja perversiune! :)

Cu economista ungureasca s-a stabilit la vremea respectiva ca a fost o relatie consimtita de ambele parti, asa ca n-as spune ca ar fi vreun pattern la nenea asta.

Dar v-ati gindit la varianta ca DSK sa fi primit un telefon de dimineata cum ca ii vine "livrarea" promisa (poate a vrut cineva sa-i trimita o bunaciune omului, ca se practica la case foarte suspuse), si el asta a crezut cind a dat cu ochii de amploiata? Care fiind ea la un hotel de lux, arata mai degraba ca J.Lo decit ca Beth ditto...

Culoarele puterii, maica, ascund marete secrete...

Anonim spunea...

Astia-s oameni care-si inchipui ca pot face orice.

In cazul lui Gefrii Gaura Frencs, treaba-i un pic altfel pentru ca el nu violeaza oameni nevinovati, el vine la curve (politice, desigur), stiti dvs. d-alea care danseaza la bara, ati scris un articol mai devreme despre asta.

vgeorgicas spunea...

Choimbaliul nu va fi arestat niciodata din motivul mentionat de domnia voastra. El va fi felicitat. Poate or sa-l cadoriseasca si cu o pereche noua de pantpfi...

Karakas spunea...

Pai deocamdata poporul a consfiintit la sex in grup...

Anonim spunea...

poate fi o facatura, poate nu (inclin sa cred ca da, la acest nivel totusi precautiile se iau altfel decat in Ferentari)... alceva este care nu prea se pupa... nenea asta este marea speranta a socialistilor francezi (presupusi a fi de stanga) din pozitia de reprezentant suprem al neoliberalilor la nivel mondial !?

Fluieratorul spunea...

Stinga, dreapta, n-are-a face cind e vorba de banii nostri si ai alor nostri. Soialistii cauta un nume mare, DSK l-a avut, pinamai ieri. Acum e acelasi nume, dar cu semn schimbat. Asta-i viata.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...