marți, 3 mai 2011

Osana, Pulimea Ta!



Auzirăţi, bă, oltenaşii mei, ce noroc dădu peste voi? Lăsaţi dracului prazu' şi lubeniţa! Vă puse ăl de Sus mâna în cap şi racheta în bătătură, mă! Lăudaţi, şi cântaţi, şi vă bucuraţi! Şi de foame crăpaţi!

PS: acum serios! CSAT ul ăla de aseară a fost constituţional şi legal? Adică a avut cvorum de şedinţă, ca să zic aşa? S-a luat o decizie crucială. Nu trebuia consultată şi opoziţia? Şi în general, mai suntem o ţară normală, sau totul se întâmplă după cum îi vine lui pe chelie?

8 comentarii:

Karakas spunea...

Prieteni, se ascute lupta de clasa!

La noi au cistigat alegerile conservatorii, cu majoritate (inainte erau minoritari), si acu' ca si-au tras-o, pot sa faca orice in tara asta! Vom avea avioane F35, super-inchisori, taxe mici pentru corporatii, si o perioada de imbogatire lejera pentru cei care deja sunt bogati. Restul, pe la sapa, care-o au, care nu, sa-si cumpere. Pe de cealalta parte, clasa celor care nu sunt bogati s-a aciuat pe linga unicul partid de stinga important dindu-i o greutate fara precedent in Parlament(National Democratic Party). NDP a devenit principalul partid de opozitie cistigind multe locuri in Quebec, unde separatistii au pierdut semnificativ (Bloc Quebeqois). Marii perdanti in afara Quebecului sunt liberalii.

Asa ca avem doua partide mari azi in Parlament: Conservatorii, de dreapta, la putere, si NDP, de stinga in opozitie. Asa cum spuneam, se ascute lupta de clasa.

andreiraduM spunea...

:)
Osanale, pulimii lui!
Inca nu te-ai dumirit ca tara se-nvarte in jurul lui?
Inca nu te-ai prins ca "normalitate" pentru romani inseamna anormalitate pentru restul ieuropei, dar ieuropa nu are nimic impotriva, ba mai mult, ii cade bine. Nu mai vorbesc de sua...

Karakas spunea...

Romania are rachete! Ce atita suparare cu inchiderea spitalelor si concedierea a sute de mii de oameni?! Important este ca cel mai indragit Comandant le-a dat romanilor cadou un snop scump de rachete americane anti...Anti ce?! Ce mai conteaza, Basescu si Boc radiaza de securitate pe orunde fac declaratii. Si eu m-as iradia un pic de fericire daca din aia 400 milioane dolari ziditi in Olt americanii ar fi construit cel putin un spital pentru bastinasii ocupati cu decojirea bananelor import Del Monte.

andreiraduM spunea...

:)
Karakas, dezideratele Zeusului sunt marete, noi suntem prosti ca nu le-ntelegem!
Ce spitale, ce scoli, ce justitie... ce agricultura, ce infrastructura... avem
Cel mai inalt nivel de securitate din istorie!
E tot ce ne lipsea.
:)

Karakas spunea...

Ironic, baza militara din Oltenia a fost construita cu ajutor sovietic. Bun si Razboiu asta Rece la ceva...ii ajuta acum pe americani sa nu construiasca de la zero!

Karakas spunea...

I-auzi una mai baieti:

"Eu cred că marea majoritate a cetăţenilor din Deveselu aşteptau acest eveniment. Pentru că ei mai ştiu altceva: că noi am început de prin 2002 aceste demersuri. Este minunat că s-a concretizat acum, pentru că un asemenea eveniment înseamnă, pe lângă bani, înseamnă şi o dezvoltare economică", a declarat Gheorghe Bece."

Asteptarea a fost de-a dreptu mioritica si minunata. Deveselu a fost eliberat, URAAAAAAA! Acu' sa te tii "dezvoltare economica", cu fetitze, baruri si batai ca-n filmele americane!

Op si-asa si-asa si-asa!

http://www.mediafax.ro/social/reportaj-localnicii-si-autoritatile-din-deveselu-ii-asteapta-pe-americani-de-noua-ani-8222465/

Karakas spunea...

Man, primaru din Deveselu e o fabrica de paine si sare si o inestimabila sursa de haz be batz:

"Oamenii din Deveselu sunt acomodaţi, sunt obişnuiţi cu viaţa militară, pentru că ei trăiesc aici cu militarii de prin 1953. Între cetăţenii din Deveselu şi foştii piloţi, cadre militare de la Unitatea Militară, pe lângă faptul că s-au legat prietenii, s-au legat şi căsnicii trainice", a spus Bece, care este decis să-i aştepte pe americani cu voie bună şi colaborare, "zi şi noapte".

Da, voie buna noaptea si colaborare (cu mici) ziua. Si daca o da Dumnezeu sa se cupleze si fetitele noastre cu niste Hillbillies, punem de-o noua etnogeneza din care va iesi un nou si razboinic popor, temut in toata lumea, mai ales prin Pakistan: poporul rocketscut.

andreiraduM spunea...

:)

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...