sâmbătă, 14 mai 2011

Ecce Homo!



S-a reales! S-a sacrificat pentru reformă, a fost crucificat pe altarul ei, şi acum culege roadele! Mane, Tekel, Fares!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Lasa ca-l vedem noi pe Boc la anu' dupa alegeri. Atunci se trage linia.

ciprian teodorescu spunea...

se dadeau mari ca vor castiga alegerile.cine i-o mai alege p'astia ,prafu si pulberea sa se-aleaga...
pulimea sa zicea ca Petre Roman i-antors spatele atunci cand a vrut sa dea noroc.bine i-a facut Petre Roman in 2001.

Fluieratorul spunea...

Deh, si circul si bufonul pe masura adunaturii de topirlani care s-au bagat in seama pe-acolo.

Si aia de la plenarele PCR discutau mai multa strategie si ideologie decit prostovanii astia, si vechii comunisti se stie ca erau in majoritate oameni veniti de foarte jos. Halal vremuri, halal democratie. Avem o pleasca de partid conducator, un guvern, un prim ministru si un presedinte, unii mai prosti si mai suficienti ca altii. Aferim!

Si mai ridicoli, jurnalistii care i-au bagat in seama, si care s-au luat la intrecere sa spuna ceva despre nimicul asta.

Credea cineva ca o sa fie alt rezultat? Si daca ar fi fost, pentru noi care ar fi fost diferenta? Blaga oricum merita puscaria, sau macar merita sa-l atinga conul de umbra care l-a scos pe Nini Sapunaru din peisaj. Nu este in nici un caz vreo alternativa, e un aparatcik la fel de nespalat de pacate ca oricare altul.

cristi spunea...

Pe idiotul din poză l-a cam luat gura pe dinainte şi a recunoscut ce e "dreapta" pentru pedelei. A spus că pedeleu "s-a înscris pe un culoar" de dreapta şi trebuie să îl păstreze. Adică nu e vorba de idei, de o viziune asupra societăţii, ci de un "culoar". Adică o oportunitate, sau pe scurt au spus în 2005: vom fi bogaţi şi atunci ne convine ideologia neoliberală. Hai să lăsăm socialismul pe care l-am pretins până acum şi să ne facem de dreapta!
Rezultatul ăsta e favorabil opoziţiei şi tuturor celor care speră ca pedeleii să fie trântiţi rău la următoarele alegeri. Nici că se putea mai bine decât Boc cu un scor cât mai mare, urmat de pupat piaţa Independenţii între ei!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...