marți, 17 mai 2011

Bă, mai sunteţi mulţi proşti?



Nu înţeleg înverşunarea idioţilor care vor să "salveze" Bucureştii împotriva Bulevardului Uranus, sau cum s-o numi el. Doar prostia lor le egalează înverşunarea. Citiţi ce spune un bou: "În ciuda stadiului avansat al lucrărilor, şanse ca proiectul să fie oprit ar mai exista: "Eu sunt convins că înaintarea şantierului poate fi stopată. Soluţii există - una presupune ca, pe o anumită distanţă, să se construiască o bandă în loc de două", arată Nicuşor Dan, unul dintre cei mai activi adversari ai proiectului."


Atunci de ce dracu' ne-am mai apucat de un nou bulevard, ca să-l gâtuim prin proiect? După ce numai exproprierile au costat peste 15 milioane de euro din bani publici? 


Cât despre cretinul care "comite" articolul din EvZ, să-i spună cineva că  ansamblul de clădiri de pe Calea Griviţei, la intersecţia cu Buzeşti, era(e) oricum, numai monumental NU! Nici măcar remarcabil. Ci doar banal, şi ăla plicticos. 

 
Imagini ale ansamblului monumental Griviţei

5 comentarii:

asybaris spunea...

Eu zic ca tiganii care misuna in zona respectiva sunt monumente..ale mizeriei. Probabil ca pe ei vor sa-i salveze. Am convingerea ca lucrarea, o data inceputa, va fi si terminata. Cladirile alea oricum stau sa cada si fara lama buldozerului, dar din cauza unor idioti care se pun de-a curmezisul se intarzie o lucrare de interes public ce putea fi finalizata chiar in vara asta. Eu am drum mereu de la Eroilor la Aviatorilor si blocarea arterei respective ma costa timp pierdut pe rute ocolitoare. Bucurestiul are nevoie de inca o artera Nord-Sud si lucrul acesta il poti vedea in fiecare dupa-masa cand toti cei care lucreaza in Nord se intorc acasa.

Anonim spunea...

Raspuns: da sunt multi prosti si mai prosti sunt aia care nu le rup cocoasa idiotilor astora.
Face si Oprescu ceva concret si util si sar o mana de invizi sa apere mahalaua.
Pe astia ti i-as lua in cupa excavatorului, ti i-as debarca in bena bine frageziti in prealabil si de acolo direct la Protan cu ei.

Culmea e ca vad si eu cu ochii mei o chestie unde se lucreaza...

asybaris spunea...

E, si tocmai unde se lucreaza sar unii ca de ce se lucreaza.

Anonim spunea...

Aici:

http://silviacolfescu.blogspot.com/2011/05/orasul-jefuit.html

nu i-am vazut pe oamenii aia de protesteaza la Matache. :(

Se spune ca avizul demolarilor e dat de Oprescu, permisiunea de la Ministerul Culturii data de Paleologu iar firma care a demolat este Euroconstruct.

incognito spunea...

Tipul care scrie nu e prost. E platit sa faca pe prostul cu desteptii si pe desteptul cu prostii.

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/05/ce-e-ungurii-si-ce-vrea-ei.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...