duminică, 1 mai 2011

Alte prosteli cu Photoshopul






Gata! Ce e mult, strică! Nu mai fac! Promit!

3 comentarii:

Pintea Haiducul spunea...

Superb. :-)

E aproape o forma de arta...

Nicolae Nicu spunea...

Şi mie îmi pare că este o formă de artă, dar una strict tehnică, procedurală, a abilităţilor de stăpînire şi fructificare, în improvizaţie imagistică personală, a programelor de calculator. Desigur, interesant rezultatul!

Dacă însă ne raportăm strict la impactul coloristic asupra clădirilor din imagini, pe care îl percepe ochiul, atunci produsul obţinut sugerează un soi de "artă vanghelistă" care este, care este potrivită mai abitir precum ştim cu sensibilitatea sufletească ferentaro-rahoviană, atît de superstiţioasă şi sofisticată, mo!

(Sper ca prietenul Constantin Gheorghe, amfitrionul nostru, să nu simtă, cumva, comentariul meu ca pe o lezare adusă acestor produse ale muncii sale, altfel interesante şi ele, cum ziceam. E doar un punct de vedere asupra esteticii vizuale rezultate, lovit şi el de relativismul aferent, ca orice alt punct de vedere, nimic mai mult).

Fluieratorul spunea...

Ce bine ca nu mai faceti! Nu de alta, da' si nea Warhol, era o leaca mai potolit... :)

Altfel, enjoy the gimmick! Pe mine unul nu ma pasioneaza, desi am cedat tentatiei si am de mai bine de un an un iPhone (pe fidelizare si puncte, ca nici de-al dreaq n-as fi scos atitia bani), cu care-mi mai fac de cap in varii feluri din cind in cind. Mistocut. Nu ma vad sa-l schimb curind.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...