sâmbătă, 5 martie 2011

Real politik



Spectacol grotesc la PDL. Trebuie să fii nebun să te apuci să diseci nimicul, analizând circul ăla ieftin. Pur şi simplu tripleta BVB i-a futut cu sârmă ghimpată pe "reformişti", care au primit o lecţie de realism politic. Blaga s-a poziţional drept principalul candidat la şefia partidului. Fecioara din Pleşcoi era cam fleşcăită, poate pentru prima oară în anii ăştia mizând pe un cal mort, "reformiştii". A scăldat-o, fără prea multă convingere, iar sala a primit-o cu indiferenţă. Unde sunt frumoasele vremuri, când o lingeau toţi în cur?


Ideea de bază a taberei BVB, talibanii, vorba lui Ioan Oltean: "Bă, vreţi să rămâneţi în continuare la ciolan? Ciocu' mic, lăsaţi "reformele" şi puneţi mâna pe treabă!"  În rest sunt doar vorbe. Şi uite aşa a mai pierdut o bătălie Pulimea Sa. La mai multe!


Concluzia? "Fir-aţi ai dracului cu boc al vostru!"

3 comentarii:

cristi spunea...

Nu e nimic rău în faptul că pedeleii se sfâşie între ei. Şi nici că a ieşit aşa cum a ieşit. În spatele propunerii cu autosuspendarea era de fapt Bălălău, care dacă s-ar fi adoptat ar fi fost la un telefon distanţă de a elimina orice indezirabil din partid. Faptul că a pierdut împreună cu Udrea, Cotoi etc. nu poate decât să ne bucure, cu atât mai mult cu cât între timp i-au manjit cu rahat pe "vechii" partidului.

Acei "veterani cu cicatrice" ai pedele nu pot fi numiţi talibani. Talibanii cred într-un dumnezeu transcendent, intangibil care le-ar fi dat nişte legi foarte stricte acu vreo 14 secole. Berceanu et. comp cred în averea lor şi atât. Mai curând fanaticii sunt în celălalt grup, ăla cu Macovei, Udrea, Cotoi, Preda. Dar nici ei nu sunt talibani, zeul lor (providenţialul după Udrea) fiind un chior sociopat pus pe moarte şi distrugere. Curat Aum Shinrikyo, monşer.

Fluieratorul spunea...

Elena Udrea nu este o reformista, este o oportunista. Numele ei alaturat vajnicilor trei challengeri este pentru ea o chestiune de imagine. Elena Udrea nu poate sta alaturi de cei trei, care si fara politica sint niste oameni "intregi", Elena Udrea este o persoana parvenita, fara cultura si fara principii, care s-ar lipi si de un rahat daca acela i-ar garanta continuarea ascensiunii si satisfacerea egoului. Parerea mea.

incognito spunea...

"Pulimea Sa" suntem noi. De la populime - pulime. Sper ca in cel mai bun caz - suspendare si referendum - sau in cel mai rau - alegeri frezidentiale sa nu-i mai apartinem. Azi a sters din nou cu Constitutia Romaniei pe jos si ne-a aratat si le-a aratat pedeleprelor cine e capetenia Derbedeilor Liberali, participand la Consiliul de Primavara al PPE, bifand inca o incalcare a Constitutiei Romaniei la lunga lista care - cu alta majoritate parlamentara - il va face suspendabil, apoi penabil si - in cele din urma - imponderabil.
Sau e un simplu cretinism: La congresul ungurilor s-a dus la al Kuweit. O fi zis ca si acum daca o fi departe se va zice ca a stat de-o parte! La pulime merge... La pulime tine!

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/03/echidistanta-lui-traian-cel-javra.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...