miercuri, 2 martie 2011

Desfiinţează ANAF, Pulimea Ta!Pulimea Ta,


Azi sunt generos, şi mă gândesc la binele PDL, partid care ştiu că-ţi este ca şi un copil, cam obraznic, cam nesimţit, cam căcăcios, dar copil. De aceea vreau să-ţi dau un sfat, gratis: desfiinţează, bre, ANAF-ul! Dă-i pe toţi afară! Cu ocazia asta scapi de puroiul de acolo, şi te alegi şi cu aplauzele pulimii. Poate şi cu nişte voturi.


Ştiu, o să fie greu cu banii de campanie electorală. Dar să nu mâniem pe Dumnezeu! Îţi rămân regii asfaltului, cărora Nuţica se pregăteşte să le dea 4 miliarde de euro. La un comision de bun-simţ, de 10%, sunt totuşi 400 de milioane de iepuroi! Cât să coste o campanie electorală?! Rămân şi pentru orice fantezii aţi avea Măria Ta şi slugile Măriei Tale.


Fii bărbat! Dă-i un ordin lui boc, şi se face! Sau a luat-o şi ăsta, nerecunoscătorul, pe urmele lui Moliceanu? Naşpa! Ghinion de neşansă! Dar dacă vrei, poţi! Vrei?


Hai pa! Şi să auzim de bine!   

2 comentarii:

Costin Comba spunea...

Pai stai asa, nu te grabi, inainte de A.N.A.F sunt altele, gen Romania, primaria sectorului 6 (ca la trimis pe poteras in judecata). Vorba aia el e Profesorul in magie. face un clic si dispare tot.

Béranger spunea...

Pe Pulimea Sa îl iubeşte poporul. Voi, tonomatele din Benghazi, sunteţi manipulaţi de A3-Qaeda. Pulimea Sa nu va ceda niciodată.