joi, 3 martie 2011

Botiş te-a avut, Pulimea Ta!



Pulimea Ta,

Văd că ai o mână din ce în ce mai proastă la miniştri. De unde scoţi toţi tâmpiţii ăştia? I-ai căutat cu lumânarea? De unde l-ai scos pe Botiş? Ministru al muncii, ai?


Ştiu, e greu să te egaleze cineva în materie de declaraţii cretine. Ei bine, Botiş ţi-a dat clasă azi: "Sistemul public de pensii, o schemă Ponzi"! Aşa ceva e de neconceput. Boul cu pricina NU înţelege ce administrează. Şi nu înţelege ce rău face României, şi cetăţenilor ei, vorbind prostii.


Peste tot în lume precarizarea muncii, sub pretextul "flexibilizării", a pus în pericol sistemele de pensii de tip solidaritate între generaţii. Dar de aici până la "faliment" e cale lungă. Munca la negru este principalul blestem al României, iar Botiş este unul dintre cei vinovaţi de asta. Las' că nici cu Pulimea Ta nu mi-e ruşine!


De fapt, asta pregăteşte desfiinţarea sistemului public de pensii, pentru că nişte unii au nevoie de aceşti bani. Un sistem de pensii administrat exclusiv privat ar fi cu adevărat o schemă Ponzi. Dar cui să spui asta, într-o Românie condusă de Pulimea Ta?


Sigur că dobitocului nu i se va întâmpla nimic. E sluga perfectă, ca întreg cabinetul din care face parte. Dar, Pulimea Ta, astea toate se decontează în contul tău. Şi ar cam fi cazul să dai socoteală de boroboaţele slugilor. Şi poate le dai un şut în cur. Crede-mă, dacă vrei, poţi găsi şi slugi deştepte, nu doar tembeli precum Botiş.  Dar vrei?

2 comentarii:

Codul lui BOTis spunea...

Inca un idiot in curtea basescului

Fluieratorul spunea...

Cu asta, dl.Botis mi-a intarit impresia pe care mi-am facut-o despre el ascultindu-l cum "combate" pe la televiziuni pe tema codului muncii: n-are habar. Stie doar sa insire cuvinte citite de pe foaie, sa se umfle in ceilalti ca nu e lasat sa vorbeasca, nu stie ce e aia dialog si este zero absolut la cunoasterea domeniului administrat si a subiectului discutat.

Dl. Botis a pierdut, zilele astea, de zeci de ori ocazia de a parea inteligent tacind. Si-a pus bomboana pe coliva cu schema asta Ponzi astazi, si intr-o tara normala pina acum ar fi trebuit sa-si prezinte demisia.

Doar ca noi aici nu sintem intr-o tara normala, si dl. Botis se afla intr-o companie selecta la guvern, care parca se adreseaza tuturor care vor sa intre cu faimosul vers shakespearian: "Aicea vei afla/Prosti pe masura ta". Ei se merita intre ei. Probabil ca pe undeva si noi, romanii, ii meritam.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...