miercuri, 2 martie 2011

Desfiinţează ANAF, Pulimea Ta!



Pulimea Ta,


Azi sunt generos, şi mă gândesc la binele PDL, partid care ştiu că-ţi este ca şi un copil, cam obraznic, cam nesimţit, cam căcăcios, dar copil. De aceea vreau să-ţi dau un sfat, gratis: desfiinţează, bre, ANAF-ul! Dă-i pe toţi afară! Cu ocazia asta scapi de puroiul de acolo, şi te alegi şi cu aplauzele pulimii. Poate şi cu nişte voturi.


Ştiu, o să fie greu cu banii de campanie electorală. Dar să nu mâniem pe Dumnezeu! Îţi rămân regii asfaltului, cărora Nuţica se pregăteşte să le dea 4 miliarde de euro. La un comision de bun-simţ, de 10%, sunt totuşi 400 de milioane de iepuroi! Cât să coste o campanie electorală?! Rămân şi pentru orice fantezii aţi avea Măria Ta şi slugile Măriei Tale.


Fii bărbat! Dă-i un ordin lui boc, şi se face! Sau a luat-o şi ăsta, nerecunoscătorul, pe urmele lui Moliceanu? Naşpa! Ghinion de neşansă! Dar dacă vrei, poţi! Vrei?


Hai pa! Şi să auzim de bine!   

2 comentarii:

Costin Comba spunea...

Pai stai asa, nu te grabi, inainte de A.N.A.F sunt altele, gen Romania, primaria sectorului 6 (ca la trimis pe poteras in judecata). Vorba aia el e Profesorul in magie. face un clic si dispare tot.

Béranger spunea...

Pe Pulimea Sa îl iubeşte poporul. Voi, tonomatele din Benghazi, sunteţi manipulaţi de A3-Qaeda. Pulimea Sa nu va ceda niciodată.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...