marți, 29 martie 2011

Primăria Sectorului 1


Am trecut azi prin zona Primăriei Sectorului 1. Clădirea este în plin proces de reconstrucţie. Care se desfăşoară cu încetinitorul, după umila mea părere. E drept că incendiul ăla de acum un an, care a distrus acoperişul şi şarpanta, a complicat lucrurile. Acum se reface şarpanta. E totuşi o construcţie din lemn, de mari dimensiuni. Probabil cea mai mare din Bucureşti, din perioada post revoluţionară.


Numai că zona aia va deveni un coşmar. Degeaba s-a construit pasajul Basarab. Pur şi simplu va fi imposibil să se ajungă la el dinspre Titulescu şi dinspre Banu Manta. De la Piaţa Victoriei spre Primărie se circulă, practic, pe o singură bandă, la fel şi pe Baba Novac. Am parcurs trei sute de metri în vreo zece minute, la o oră la care fac din Piaţa Victoriei până la Sala Palatului, pe Calea Victoriei, vreo trei minute.


Iar ăia de-au inventat "anveloparea", să şi-o vâre în cur! Acum chiar sunt identice toate blocurile, lucru pe care nici comuniştii nu l-au imaginat. Uitaţi-vă la tâmpenia aia verde, peste drum de Primărie. Nu vă vine să vă duceţi? Oricum, lucrurile sunt făcute aiurea, doar să toace unii nişte bani...

4 comentarii:

Anonim spunea...

Primaria e o mare afacere a lu chiliman care intre timp inchiriaza un bloc de la un amic pentru operatiuni ale primariei. Renovarea dureaza extrem de lent si nu a facut decat sa creeze haite de caini in zona sa se bucure iubitori de animale, care ar trebui eutanasiati odata cu haitele. Blocuri verzi sunt mai mult de unul pe titulescu si arata ca pula. Pe langa ca primarul iubit chiliman a dat pe ele de 5 ori pretu normal. In rest cica vor sensuri unice pe nau manta titulescu, desi eu nu vad cum s-ar realiza asta.

Anonim spunea...

in opinia mea, tampenia aia verde e mai "demna" decat tampeniile portocalii de pe Mosilor. Parerea mea...

Constantin Gheorghe spunea...

Nu de culoare e vorba, ci de aspect general. Sub polistiren şi tencuială au dispărut toate detaliile. La asta mă refer, nu la culorile partidelor, puse pe blocuri. Dă-i în pizda mă-sii de retardaţi!

Mircea spunea...

@Constangtin Gheorghe: Ce detalii sa dispara sub polistiren si vopsea? Cenusiul blocurilor comuniste? Trage o privire la "superbul" bloc de pe Banu Manta (perpendicular pe cel cu verde) din ultima poza si zi-mi cu mana pe inima ca arata bine.

@Oranjgutanul anonim 1: Mai trepanatule, decat sa vii si sa latri tampeniile celei mai blonde ministrese portocalii mai bine incerci si tu sa-ti faci un rost in viata, vezi ca a anuntat REBU ca face angajari.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...