miercuri, 23 martie 2011

Occidentul şi Islamul



De aici.

4 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Foarte faine pozele. Am fost si sint fan "Lonely Planet" & Co., si cred ca mi s-ar fi potrivit meseria de globe-trotter la ei, sau de fotograf pentru National Geographic. Sau sa fi fost eu Michael Palin sau David Attenborough in persoana. :) Podisul Altai e un loc sub soare pe care l-as vizita cu placere pentru un timp mai indelungat. Sint incintat ca exista oameni pe lume care nu sint si nu traiesc ca noi, "occidentalii" (fake sau genuine, cum vreti s-o luati).

Karakas spunea...

Statuia aia in poza banuiesc ca e Lenin. Vin unii isi pun statui, vin altii, isi pun baze militare, dar oamenii aia sunt neschimbati de secole. Sa ma scuteasca cu timpenia cu democratia in orice parte a lumii. E o lume pe care fie nu o inteleg fie nu vor sa o inteleaga. Oricare ar fi ipostaza, nu pot sa-i cucereasca pe toti.

PS: merci de link, super pozele.

vgeorgicas spunea...

O manifestare ordonata...

shakuka spunea...

@Karakas:
rugaciunea in grup e foarte puternica..care printre altele ajuta si la intarirea relatiilor intre membrii comunitatii, si de aici comunitatile de musulmani sunt foarte stranse.
desigur n-ai sa vezi astfel de rugaciune in grup la romanii "democrati" sau ce-or fi ei,in care fiecare e preocupat doar de propria persoana si mai degraba isi dau in cap decat sa se ajute.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...