sâmbătă, 26 martie 2011

Logică economică



Abia m-am abţinut ca în locul titlului să pun o înjurătură de mama ştiinţei economice! Care va să zică, musiu Franks ne spune, la unison cu boc, ăsta din urmă soprană de coloratură! că ieşim din recesiune fix pe 31 martie, orele 24, iar Adrian Vasilescu, acest Goebbels din dotarea BNR ne dă lovitura de graţie: după ieşirea din recesiune urmează intrarea pentru doi ani în criză. De unde se vede că recesiunea nu e criză, şi invers, iar ştiinţa economică o cretinătate, bună să te ştergi la cur cu ea!  

7 comentarii:

Ștefan A. spunea...

:lol:

ADRIAN spunea...

e bine ca stim macar despre aceste doua termene de iesire. ramane sa mai aflam si cand iesim din kkt ...

Fluieratorul spunea...

Pe Mr. Franks nu-l doare gura, Boc oricum e campion la prostii, iar dl. Adrian Vasilescu a pierdut din nou o buna ocazie de a tacea, daca tot n-are de gind sa spuna cum stau de fapt lucrurile...

Toti trei sint deficitari la capitolul bun simt, care bun simt ar fi trebuit sa-i impiedice a emite judecati de acest gen cind n-au habar cum vor continua lucrurile. La noi "razgindirea" nu costa, ca de-asta vorbesc toti verzi si uscate, si dupa fiecare greseala/minciuna trec senini mai departe, spre alte greseli si minciuni.

Poporu' oricum nu vede, ca e ocupat sa-si sparga capul la zahar si ulei gratis in magazinele lui Patriciu. Vinerea urmatoare se vor bate pe detergent.

Karakas spunea...

Chesita asta cu iesitu din criza eu o vad ca intr-un banc: "ba, acum un an ti-am luat doi rinishi, si nu puteai sa urinezi, acu' la 31 martie, iti dau unul inapoi, si o sa iasa cu jet mai mic, dar poti face..."

cristi spunea...

Sigur că "ştiinţa economică" este un nonsens, sau mai exact economia nu e ştiinţă. Cine spune altceva, fie ei comunişti sau pedelişti, o face ca să pretindă că ei deţin adevărul, singura soluţie posibilă, cheia "ieşirii din criză". De fapt, aşa cum se tot întâmplă pe la americani de vreo 30 de ani, în cazul unei creşteri economice vor ieşi din criză numai unii iar imensa majoritate va rămâne acolo pentru totdeauna. Asta dacă nu schimbăm ceva prin politică. E nevoie de o revenire în forţă a stângii, nu doar la noi ci în Europa. America mi se pare FUBAR.

vgeorgicas spunea...

Chiombaliul a spus ca se va reveni la salariile bugetarilor, alea care au fost taiate numai dupa rationalizarea numarului de salariati bugetari.
Ia elena udrea a zis ca principalul tel al anului 2011 este absobtia fondurilor europene. Ca urmare, vor construi gradinite numarul lor fiind impresionant 200. Ma intreb unde le va construi, in satele fara copii ?

Constantin Gheorghe spunea...

Nicio grijă! Nu va construi nimeni nimic! Există o reţetă şi funcţionează, vezi autostrăzile promise şi niciodată finalizate!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...