luni, 14 martie 2011

Aproape fericiţi...



Bă, pulă! Trezeşte-te! Ţara asta nu e terenul tău de joacă! Nu aşa funcţionează lucrurile: "Susţin varianta premierului independent. Este decizia mea când voi face numirea şi voi lua această decizie după consultarea cu premierul Boc. Dar este treaba mea, constituţional, nu a partidului, e o decizie cu care puteţi sau nu să fiţi de acord. Constituţional, puteţi să vă exprimaţi părerea în Parlament." Nu eşti decât o reîncarnare păduchioasă a lui Carol al II lea, cum şi Leanţa ta este o copie proastă şi vulgară a Lupeascăi.


Termină dracului cu aerele astea de tiran, că ne-am cam săturat! Nu eşti tu Alfa şi Omega! Eşti un rest, ceva după virgulă. Norocul tău e că eşti chiorul din ţara proştilor, că altminteri oameni zdraveni la cap nu te votau, te scuipau!


Noi nu trebuie să ştim ce şi cum cu premierul? Ăia de-i iei tu la pulă, parlamentari, care va să zică, deşi portocalii, ne reprezintă pe toţi, nu doar pe imbecilii care au pus ştampila pe ei. Aşa e în democraţie, o mizerie, ca sistem politic, dar singura care ne face viaţa cât de cât suportabilă. Şi atunci poate te duce mintea să te întrebi şi ce vrem noi, nu doar ce vrei tu. Mă doare în cur de nevoile şi de dorinţele tale. Acolo unde eşti, la Cotroceni, nu te reprezinţi pe tine, şi statul nu există pentru a-ţi face tu damblaua! 


 Dacă între timp te-ai trezit din beţie, poate te mai gândeşti, şi o laşi mai moale cu tâmpeniile astea. Nu poţi să fii şi tu normal, aşa, ca Berlusconi, sau ca Bling-Bling? Mai un chef cu fetiţe, mai o vizită la târgul de vaci, mă rog, ceva util şi plăcut ochiului şi bizonului mediu românesc. Şi uite aşa am trăi toţi aproape fericiţi...

3 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Ne vorbeste din nou onor d.Basescu mai tirziu, la ora 9pm, la TVR1. Planuiesc sa ratez. Din nou.

Constantin Gheorghe spunea...

Înţeleaptă decizie, prietene. Aşişderea! Nervii mei merită mai mult respect! Ca să nu mai vorbim despre faptul că poţi face, ca şi mine, o listă a temelor şi clişeelor băsesciene, care vor fi debitate diseară. O carte, cu Bach drept fundal...Ce zici?

Fluieratorul spunea...

Pas mal du tout. Enjoy!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...