marți, 13 noiembrie 2012

Un discurs-erată

 
 
 
Bun, Iubitul Conducător, Mare Reformator și Machitor, a ieșit acum câteva minute să dea o erată la discursul de ieri, ăla cu inexistența statului de drept. Care stat de drept se confundă cu el, o știm, și orice atac la adresa lui e o ofensă la adresa statului de drept. Sau cam așa...
 
Acum ne cere să intrăm în cadența statului de drept. Cadență? Cum așa, cadență? Adică ne aliniem cu toții în spatele lui, și mărșăluim spre viitorul luminos, care o fi el ăla, viitorul? Și apoi, de când sunt serviciile de informații istituții ale statului de drept? Și de când sunt ”independente”? Independente de ce: de lege, de Constituție, de stat? Că ceea ce vedem este că ele servesc un om, și ne mint că servesc statul. Servesc pe pizda mă-sii! Unde era SRI când se fura ca-n codru din bani publici, când se privatiza pe ochi frumoși? Unde era SIE când Germania, Franța și Olanda au transformat MCV în condiție de aderare la Schengen? Măcar să fi știut din timp, chiar dacă nu aveam prea multe de făcut...Unde erau cele două serrvicii când jigodiile pedeliste, în frunte cu băsescu și macovei mâncau căcat despre lovituri de stat și despre fraude masive? A, uitam, ele nu sunt agenții de PR! Bine!

El, singurul garant al independenței Justiției și serviciilor secrete? Și dacă dă colțul mâine, își rupe gâtul, beat fiind? Piere Justiția? Se duc dracului serviciile? E omul providențial? De neînlocuit? Piere România fără el? Ne ducem toți în mormânt cu el, ca pe vremea faraonilor? E sănătos la bibilică?
 
Aștept intervenția de mâine, erată la discursul de azi... 

2 comentarii:

pacos spunea...

Intotdeauna am spus ca, de fapt, nu e vorba de "statul de drept" ci de "statul de drepti". Da' cum machitorul zice "structurle" si "romanlor", asa se explica cum a disparut i-ul din "drepti". Si, din cand in cand, vazand ca nu intelegem cum sta treaba, ne lamureste cu cuvinte ajutatoare. Azi a fost "cadenta". Aia e.

Serios acum, nu m-as grabi sa dau cu piatra in servicii. Sau nu in toate. Or fi informat despre hotiile si despre nemerniciile unora. Or fi informat si despre ce se pregateste in afara granitelor. Ca doar nu toti cei de-acolo sunt niste nenorociti. Numai ca, din pacate, toate informatiile alea au ajuns la aia care se faceau vinovati de nemernicii sau de hotii. Si rezultatele se vad.

Am o problema si cu MCV-ul. Folosirea lui in scop politic si motiv de neintrare in Schengen e o mare porcarie. Asta e clar. Pe de alta parte, nu prea avem replica coerenta si hotarata la aceasta porcarie. Mi-e tare teama ca nu vom avea multa vreme de-acum incolo. Si nu cred ca e mare deranjul sa traduci, cuvant cu cuvant, deciziile CCR si sa le distribui peste tot la Bruxelles si sa demontezi, definitiv, prostiile cu lovitura de stat, cu criteriile de la Copenhaga, cu tot.
Dar daca ne referim strict la justitie, atunci chiar ca meritam MCV-ul.

In rest, trucuri vechi, omul e nevorbit de-atata timp si trebuie sa recupereze cumva. Cand ajungi sa folosesti sloganul lui Obama din campania electorala trecuta - Da, putem - inseamna fie ca Labaroiu si Tataru sunt in pana mare de idei, fie ca suptul la licurici nu inseamna numai schimb de fluide.

ANONIMUS spunea...

Daca urmaresti ce spune sceleratul poti usor sa traduci perorarile unei mortaciuni de care in afara de slugile lui nu dau doua cepe degerate.Poporul il uraste cu pasiune pentruca si-a batut joc de dorintele noastre si ne-au umilit si batjocorit impreuna cu prietenii lui straini carora le-a vandut tara.Aproape in sughituri, sceleratul sustine ca el este statul de drept si ca este o obraznicie sa nu crezi in manariile ANI si sa nu mimezi legea desi toata lume stie ca este o porcarie si asta ca "strainatatea"sa creada ca noi respectam legile UE.Atata nesimtire si pana la urma de lipsa de inteligenta a acestui scelerat care este pe cale sa-si piarda mintile ramai uluit.Teoria ca tot romanul este obligat sa se prezinte la slugoii lui de la DNA ca sa-si probeze nevinovatia este nebunie furioasa din partea unui om care trebuie sa apere legea si pe cetatean.Doar pentru aceasta abominabila crima ar trebui demis si trimis la puscarie.Procurorul este obligat sa dovedeasca ca un banuit este vinovat nu ca individul sa se disculpe,fiind nevinovat aprioric conform legii.Boul asta ar trebui scapat de populatie cu asemenea cretinii.In plus in prima faza dadea semne ca a folosit butelca cu "wiziky"ca sa-si faca curaj.Inca doua trei asemenea aparitii nu mai trebuie ca USL-ul sa-si faca propaganda electorala, pentru castigarea alegerilor se ocupa sceleratul de la Cotroceni.Lipseste Barroso , Merkel si Reding sa vina aici si nenorocitii dispar din istorie desi m-a tem ca o fac si fara ajutorul PPE.Penibilul ajunge la culmi de necrezut.Asemenea otreapa ne face de ras si tine loc de vomitiv.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...