luni, 12 noiembrie 2012

Anularea democrației

 
 
 
Să n-o mai zguduim: traian băsescu se pregătește să repete ceea ce a făcut în vară, adică să anuleze rezultatele alegerilor din 9 decembrie, sub pretext că vor fi fraudate. Cu ajutorul nemțălăilor, în primul rând, și al unor jigodii de la Bruxelles. Ar fi una dintre cele mai scelerate acțiuni ale unui președinte, și nu doar al unuia român.
 
Prin discursul din seara asta traian băsescu anulează, practic, democrația. Dacă nu înțelegem asta, și nu protestăm, atunci ne merităm soarta.   

7 comentarii:

Karakas spunea...

Un discurs paranoic, anti-national, profund conflictual, si anti-democratic. Se lupta pentru PDL din pozitia de putere pe care o are, desi se jura ca nu fura, il prinzi repede cu rata-n gura. Nu e ok sa generalizezi despre toti politicienii, si sa absolutizezi...pentru el nu exista decit solutii radicale.

Dragos Bora spunea...

"adică să anuleze rezultatele alegerilor din 9 decembrie, sub pretext"

Nu cred ca (mai) are curaj sa faca asa ceva. Dar stati, in vara, la referendum, tot asa am spus... :(

http://iconoclastdebunker.wordpress.com/ spunea...

Important este să mergem şi să votăm în decembrie, lăsând deoparte sensibilităţile de pension în privinţa USL. Reichul se poate supăra că-şi pierde slugoiul de la Bucureşti, dar nu vor avea ce face. Dacă încearcă ei o lovitură de stat sub pretextul fraudării alegerilor, atunci e cu adevărat momentul ieşirii în stradă nu doar pentru democraţie şi împotriva lui Băsescu, ci împotriva celor care-l susţin: la ambasade. Dacă aşa se vor întâmpla lucrurile, sunt de acord cu Karakas că a sosit vremea soluţiilor radicale pentru Băsescu, dar şi vremea despărţirii de "ţările frăţeşti" de la Apus.

pacos spunea...

A iesit guvernatoru' si-a aruncat in aer toata media. Nimeni nu mai vorbeste decat despre asta, desi se stia ca baiatul asta se va implica puternic in campanie.
Si ce-a zis: ca toti politicienii e niste porci. El nu, ca nu e politician. E guvernator. Ca raportul MCV e nasol rau, din cauza de parlamentari ticalosi. Ca viza el o remaniere, da' nu asa, oricum, ci cu mana ANI. Si, cel mai important, ca referendumul a fost fraudat la greu si ca, normal, alegerile vor fi monitorizate, sa nu cumva nenorocitii aia de uslasi sa ciordeasca iar voturili populatiei.

Prieteni, am doua intrebari. Prima: cum ar fi fost ca nimeni sa nu comenteze spusele machitorului? gheara pitigoiului, cumva? Si a doua: emetiralul e pe reteta?

ANONIMUS spunea...

Un disperast care spune prostii si nu are nici o posibilitate de a intervenii, ca slava domnului institutiile pe care le detine nu au care nu au puteri executive ci tampon.Pana ce un judecator isi spune cuvantul, toti ceei ce sunt atacati de procurori etc...sunt nevinovati conform legii.Doar Guvernul si Parlamentul are puterea imediata de a lua masuri administrative.Asa ca sceleratul se strofoaca sa faca ceva in ajutorul portocaliilor cu rezultate minunate a unui masaj la un picior de lemn.Chelalaiturilor marelui om, aduce a urletului unui ingrozit care spune :Luati-l de pe mine ca-l omor.!Patetismului si mutra lui rugatoare nu face decat ca poporul umilit si frustrat ,batjocorit de acest scelerat nedemn si ajutoarele lui straine , sa-si ascuta securile.Sceleratul va avea un sfarsit urat si dureros daca are proasta idee de a sfida dorintele poporului.
Vox populi ,Vox Dei.

Dragos Bora spunea...

http://bibliotecarul.blogspot.de/2012/11/recunosc-sunt-un-pacatos.html

Anonim spunea...

cind si unde a existat democratia asta de care se vorbeste pina si acum?! cine a vazut-o si stie unde a fost sau este il rog sa-mi dea adresa. cam greu cu invatatul! pina la urma ceausescu este vinovat pt ca v-a scos de acolo de unde erati. asta este adevarata mostenire grea pe care ne-a lasat-o si nu altceva!!! flotantii si urmasii lor care au facut si continua sa faca totul praf! ce-a cistigat romania cu 2-3% de oameni adevarati scosi din sate?! ceilati 97% s-au dovedit a fi niste mizerabili.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...