miercuri, 14 decembrie 2011

O umilă propunere pentru PDL



Bă, pulelor portocalii! Dacă tot vreţi să comasaţi alegerile generale cu acelea locale, şi să faceţi şi un Referendum constituţional pe deasupra, schimbaţi şi modul de vot. Să votăm în stradă, prin ridicare de mâini, iar voturile să fie numărate de Roberta Anastase, ajutată de jupân Cotoa! Şi v-aţi scos!

4 comentarii:

Karakas spunea...

Buna idee :) As adauga, inscris in Constitutie o prevedere prin care numarul de parlamentari sa varieze in functie de nivelul datoriei publice. Ca oamenii sa aibe reprezentare democratica, ei vor fi fortati sa bage austeritate en-gross. Cu burtile goale, dar reprezentati :)

chien spunea...

Dar alegerile pentru Parlamentul European cand sunt? Nu putem sa le comasam si pe ele, ca sa stim o treaba?
Sunt insa total impotriva unui referendum pentru modificarea Constitutiei. Bani aruncati, hartie risipita, cheltuieli de campanie inutile! Asa ceva ar trebui sa se faca direct prin asumarea raspunderii de catre Guvern. Simplu, ieftin, eficient!

Arogantu' spunea...

Da ! Da !
Si sa se voteze la fiecare 3 luni, sa se bucure poporul mai des de circ !
Macar atita sa primeasca - daca pîinea e pe cartela de la Bruxelles ...

Arogantu' spunea...

@chien: Nu le da idei, imbecilii ar fi in stare sa-si asume raspunderea chiar si pe un proiect de lege de modificare a 'constitutiei' !
De asemenea - s-ar putea folosi de pretextul cuplarii cu alegerile europarlamentare ca sa le amine pe toate pentru 2013 !
Iar in 2013 vor spune ca le amina pentru 2014, ca sa le cupleze si cu cele prezidentiale ...
Numai asa ar putea reusi ba'SECU sa-si duca pina la capat al doilea mandat !
Altfel - JILAVA scrie pe fruntea lui !
Sau Tirgoviste - mai stii ?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...