marți, 20 decembrie 2011

FabricaNu trec prea des pe strada 11 Iunie, pe la Parcul Libertăţii, fost şi actual Carol. Dar trec. Ei bine, abia duminică am văzut locul ăsta plin de culoare, Fabrica. Sincer, mi-a plăcut la nebunie, deşi e un soi de ghiveci, minimalist, ca investiţie şi mijloace de exprimare. Poate tocmai de asta îmi place. Sau poate din cauza luminii. Duminică a fost o zi splendidă, cu o lumină ce rar am mai văzut. Am făcut peste suta de fotografii, şi aş mai fi făcut! A fost o desfătare, o orgie de lumină!

2 comentarii:

ciprian teodorescu spunea...

da,se intampla multe lucruri bune pe aici,pentru tinerii bucuresteni;de exemplu,aici este un panou de escalada dar se tin si multe concerte rock sau prezentari de diapozitive/slide-showuri pe teme montane despre diversele zone din lume.e ca lumea pentru ca e mai retras fata de "centrul istoric"care mi se pare prea mic si imbacsit,murdar as zice.aici unde ati fotografiat sunt si strazi cu case vechi(ati vazut si cunoasteti cu siguranta).are si Bucurestiul farmecul sau aparte..

Constantin Gheorghe spunea...

Da, prietene, dar e un masacru pe străduţele alea! Dacă vrei să vezi câţi bani sunt în oraşul ăsta, nu te duce în Pipera sau Herăstrău! Du-te pe străduţele vechi, să vezi sute de milioane de euro! Le-au distrus, pur şi simplu!

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...