vineri, 23 decembrie 2011

Curaj, Pulimea Ta! Se poate!


Pulimea Ta! Să ştii că orice ai avea de gând cu Opoziţia, cu democraţia, cu Constituţia, cu ce vrea pula ta, se poate! N-o să-ţi zică nimeni nimic, şi dacă zice, tot nimic nu se întâmplă. Uită-te la prietenul tău, Orban. I-a zis UE de dulce în legătură cu două legi, el le-a trecut bine-mersi, prin Parlament. I-a zis UE de dulce în legătură cu Legea Presei, pe Orban l-a durut în cur: a închis ultimul post de radio al opoziţiei. Iar azi l-a arestat pe liderul opoziţiei socialiste. De ce? Pentru că POATE! 

Şi tu poţi! Hai, fă un efort! Fă-ne să fim mândri de Tine! Pune România în rândul lumii bune, aia care se cacă pe ea de democraţie! 

PS: că tot a luat Ialomiţeanu titlul de "ministrul de finanţe al anului". Uite, vinde-i  ministrului-minune ideea asta a lui Orban. Să impoziteze toţi "papagalii"(parcă avea şi Pulimea Ta nişte zburătoare din astea) din PDL! Să te ţii atunci buget echilibrat!  

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...