vineri, 23 decembrie 2011

Curaj, Pulimea Ta! Se poate!


Pulimea Ta! Să ştii că orice ai avea de gând cu Opoziţia, cu democraţia, cu Constituţia, cu ce vrea pula ta, se poate! N-o să-ţi zică nimeni nimic, şi dacă zice, tot nimic nu se întâmplă. Uită-te la prietenul tău, Orban. I-a zis UE de dulce în legătură cu două legi, el le-a trecut bine-mersi, prin Parlament. I-a zis UE de dulce în legătură cu Legea Presei, pe Orban l-a durut în cur: a închis ultimul post de radio al opoziţiei. Iar azi l-a arestat pe liderul opoziţiei socialiste. De ce? Pentru că POATE! 

Şi tu poţi! Hai, fă un efort! Fă-ne să fim mândri de Tine! Pune România în rândul lumii bune, aia care se cacă pe ea de democraţie! 

PS: că tot a luat Ialomiţeanu titlul de "ministrul de finanţe al anului". Uite, vinde-i  ministrului-minune ideea asta a lui Orban. Să impoziteze toţi "papagalii"(parcă avea şi Pulimea Ta nişte zburătoare din astea) din PDL! Să te ţii atunci buget echilibrat!  

Niciun comentariu:

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...